Tuzla’da indirimli daireler

İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde bulunan DKY İnşaat, Metropolist Yapı ile Tuzla’da ‘Lokum Evler’ projesini hayata geçiriyor. Proje için ön talep toplamaya başlayan şirketler, yüzde 18 ön lansman indirimi ve yüzde 12 peşin ödeme indirimi...

Google Haberlere Abone ol
Tuzla’da indirimli daireler

İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde bulunan DKY İnşaat, Metropolist Yapı ile Tuzla’da ‘Lokum Evler’ projesini hayata geçiriyor. Proje için ön talep toplamaya başlayan şirketler, yüzde 18 ön lansman indirimi ve yüzde 12 peşin ödeme indirimi uyguluyor.

Daire fiyatları 235 bin lira ila 362 bin lira olan ‘Lokum Evler’de 2+1 ve 3+1 tip, 722 konut bulunuyor.

Projelerinde doğa ve yeşile önem veren mimari anlayışı benimsediklerini belirten DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya “Daire sakinlerinin günlük hayatın stresinden uzaklaşabildikleri yeşil alanlar tasarladık. Diledik ki günlük hayatın stresini atmaya çalışırken aidat stresi de yaşamasınlar. Aidatın dert edilmediği, kira öder gibi aidat ödemeyecekleri bir proje sunuyoruz.” dedi.

Daire planlarının optimum kullanılabilir alanlarının bulunduğunu ifade eden Metropolist Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar ise “Maksimumda kullanılabilir alanı olan ferah ve kullanışlı daire planlarıyla oturumcu kitlenin beklentilerini karşılamayı diledik.” dedi.

‘Lokum Evler’ Sabiha Gökçen Havaalanı’nın yanında olup alışveriş merkezlerine ve Tuzla sahile yakın bir yerde konumlanıyor.

CİHAN

Yorumlar