Türkiye’nin taraftar hattı konseptli ikinci mağazası İzmir’de açıldı

Taraftar hatlarıyla spor kulüplerine yeni bir gelir modeli oluşturan GSM operatörü Avea, Karşıyaka Spor Kulübü ile işbirliği kapsamında “Avea&KafKafCell” mağazasını Karşıyaka Çarşısı'nda açtı.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye’nin taraftar hattı konseptli ikinci mağazası İzmir’de açıldı

Taraftar hatlarıyla spor kulüplerine yeni bir gelir modeli oluşturan GSM operatörü Avea, Karşıyaka Spor Kulübü ile işbirliği kapsamında “Avea&KafKafCell” mağazasını Karşıyaka Çarşısı'nda açtı. Açılış törenine Karşıyaka Spor Kulübü (KSK) Başkanı M.Fatih Diniz ve yönetim kurulu üyeleri, futbol takımının teknik sorumlusu Yusuf Şimşek, takımdan Ars, Burak ve Can Erdem, basketbolcular İnanç, Cevat, Yunus ve Egemen, voleybolcular Gizem Nur Saka ve Burcu ile çok sayıda taraftar ve Karşıyakalı katıldı.

Açılışta konuşan satıştan sorumlu Avea Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Balcı, Avea&KafKafCell’in Türkiye’de bu konseptte açılan ikinci mağaza olduğunu söyledi. KafKafCell sayesinde KSK'nin ek gelir sağlayacağını, taraftarlarının da birçok ayrıcalığa sahip olacağını belirten Balcı, “Karşıyaka ile 2012 yılında başlayan işbirliğimizi bir adım daha ileriye taşıyarak, İzmir’deki ilk Avea&KafKafCell mağazasını açıyoruz. İstanbul’da Bağdat Caddesi’nde açtığımız Avea&Fenercell mağazasından sonra Türkiye’de bu konseptte açılan ikinci taraftar mağazası olma özelliğini taşıyan mağazamızda taraftarlar, Karşıyaka’nın tüm lisanslı ürünlerinin yanısıra GSM ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleri de bulabilecekler.” dedi. KSK Başkanı Diniz ise, “Avea işbirliğiyle 2012 yılında hayata geçirdiğimiz KafKafCell taraftar hatları projesi kapsamında, kulübümüz için sürekli bir gelir modeline sahip olmuştuk. Avea ile bu modele bir yenisini daha ekledik. Artık Karşıyaka sevgisini paylaşabileceğimiz, takımımıza ek gelir sağlayacak yeni bir kanalımız daha oluştu. Bu noktada tüm Karşıyaka taraftarlarını, KafKafCell’i desteklemeye çağırıyoruz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar