TÜMOSAN Ankaralı çiftçileri Konya'daki fabrikasında ağırladı

ANKARA (AA) - Türkiye'nin önde gelen traktör ve dizel motor üreticileri arasında yer alan Türk Motor Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (TÜMOSAN), Ankara...

Google Haberlere Abone ol
TÜMOSAN Ankaralı çiftçileri Konya'daki fabrikasında ağırladı

ANKARA (AA) - Türkiye'nin önde gelen traktör ve dizel motor üreticileri arasında yer alan Türk Motor Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (TÜMOSAN), Ankara Şereflikoçhisarlı çiftçileri Konya'daki fabrikasında ağırladı.

TÜMOSAN'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl 39'uncusu düzenlenen TÜMOSAN Fabrika Günleri'ne, bu hafta Ankara'nın Şereflikoçhisar bölgesinden 50 çiftçi katılım gösterdi. TÜMOSAN Pazarlama Müdürü Tuncay Abay ve Fabrika Müdürü Osman Babaoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, çiftçiler, traktör ve motor üretimini yerinde inceleme fırsatı buldu.

TÜMOSAN Genel Müdür Yardımcısı Serhun Olgun, fabrika gezileriyle ilgili, "Yerli motor ve traktör üretiminin Türk tarımı açısından uygun fiyatlı ürün olduğunun bilincinde olan çiftçilerimiz, TÜMOSAN'ın sahip olduğu üretim teknolojisini yerinde gördükten sonra memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Ayrıca 2016 içerisinde fabrikamızda 100'ün üzerinde çiftçi grubu ağırlamayı planlamaktayız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar