Trakya Birlik bu yıl da "500 Büyük" arasında

-Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Sezen: -"Birliğimizin İSO 500 araştırmasında 126. sırada yer almasıyla başarımız bir kez daha tescil edilmiştir"

Google Haberlere Abone ol
Trakya Birlik bu yıl da "500 Büyük" arasında

EDİRNE (AA) - Trakya Birlik, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan "Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırma Raporu’nda" 126’ıncı sırada yer aldı.

Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, yaptığı yazılı açıklamada, Trakya Birlik’in "İSO 500" olarak bilinen Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşunun yer aldığı araştırmada, 766 milyon 711 bin 575 liralık net ciro gerçekleştirerek, birçok şirketin gerilediği dönemde 126’ıncı, aynı araştırma kapsamında özel sektör kuruluşları arasında yapılan sıralamada ise 119’uncu olduğunu belirtti.

Sezen, her zaman Türkiye’nin en büyük 500 büyük sanayi kuruluşu arasında kendine ön sıralarda yer almayı hedefleyen Trakya Birlik’in başarı çıtasını her geçen gün biraz daha yükselterek ortaklar başta olmak üzere Türk tarım ve sanayine hizmetini sürdürmeye devam edeceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Birliğimizin İSO 500 araştırmasında 126. sırada yer almasıyla başarımız bir kez daha tescil edilmiştir. Başarımızda üreticiden tüketiciye kadar herkesin payı var. Hedefimiz üreticimize ve ülkemize daha çok yardımcı ve faydalı olabilmek, Trakya Birlik bugüne kadar her zaman ayçiçeği üreticisinin yanında olmuştur, bugünden sonra da olmaya devam edecektir."

Yorumlar