TEMSA’nın 15 bininci otobüs mutluluğu

TEMSA, 15 bininci otobüsünü üretim hattından indirmenin sevincini yaşadı. Büyük otobüs grubunda kent içi ulaşıma yönelik üretimi gerçekleştirilen Avenue'nin hatta inmesi nedeniyle düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin...

Google Haberlere Abone ol
TEMSA’nın 15 bininci otobüs mutluluğu

TEMSA, 15 bininci otobüsünü üretim hattından indirmenin sevincini yaşadı. Büyük otobüs grubunda kent içi ulaşıma yönelik üretimi gerçekleştirilen Avenue'nin hatta inmesi nedeniyle düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de katılarak çalışanların sevincine ortak oldu.

Törende konuşan TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, Adana’dan 64 ülkeye araç yapıp yolladıklarını söyledi. TEMSA’nın Türkiye’de pazar lideri haline geldiğini ifade eden Dinçer, “Bu sene kısmetse TEMSA tarihinin en yüksek sayıdaki aracını yapıp satmış olacağız. Yaklaşık 2 bin 300 aracı geçmiş olacağız.” dedi. TEMSA’nın kuruluşundan beri emeği olanlara teşekkür eden Dinçer, “Sizlerin katkılarıyla, güzel emekleriyle yaptığınız bu araçlar kazasız ve kaliteli bir şekilde servisle yolculara hizmet vererek devam ettikçe inşallah buradaki 15 binler 50 binler, 100 binler olacak, önümüzdeki yıllarda da inşallah TEMSA çalışanları, torunlarınız bu kutlamalara devam edecek.” diye konuştu. Dinçer, TEMSA’nın bugün yurtiçi pazara yönelik üretimini gerçekleştirdiği Safir, Prestij ve Avenue araçlarla pazarda büyük başarılara imza attığının altını çizerek, “Bu yılın ilk beş ayında gerçekleştirdiğimiz 989 otobüs satışı ile pazar liderliğine ulaşmış durumdayız. 2014 hem üretim süreçleri açısından hem de pazarda elde ettiğimiz başarılar açısından bizim için mutluluk veren bir yıl olarak geçiyor.” şeklinde konuştu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise TEMSA’nın Adana’nın bereketli topraklarından 64 ülkeye ihracat gerçekleştirdiğini anlatarak, “Babayiğitlik, başkalarının lisansından çıkıp kendi markanızla bir aracı, bir otomobili üretmeniz. TEMSA'da Türkiye'de otobüs sektöründe, toplu taşıma sektöründe kendi markamızla, lisansı da artık kendi üretimini yapan artık babayiğit bir marka, o da Adana’nın markası. Ortak olmayı talep ettiğimiz ülkelerin, artık Avrupa’ya, Amerika’ya her tarafa, 64 ülkeye bereketli Adana topraklarından otobüs ihraç ediyor. TEMSA'yı canı gönülden tebrik ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar