Sürat Kargo Genel Müdürü Sağırlı: Her sene yüzde 35 büyüyoruz

Sürat Kargo Genel Müdürü Halis Sağırlı, her sene yüzde 35 büyüdüklerini ifade etti. Sağırlı, "Bu büyüme ciro bazında olduğu kadar, personel, araç parkı ve bina bazında da oluyor. Biz dinamik bir yapıyız ve sahamız ile sürekli birlikte...

Google Haberlere Abone ol
Sürat Kargo Genel Müdürü Sağırlı: Her sene yüzde 35 büyüyoruz

Sürat Kargo Genel Müdürü Halis Sağırlı, her sene yüzde 35 büyüdüklerini ifade etti. Sağırlı, "Bu büyüme ciro bazında olduğu kadar, personel, araç parkı ve bina bazında da oluyor. Biz dinamik bir yapıyız ve sahamız ile sürekli birlikte hareket ediyoruz." dedi.

Sürat Kargo Karadeniz Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubeler ile Genel Müdür Yardımcısı Necmi Mert başkanlığındaki heyet, yeni yerinde faaliyetlerine başlayan Merzifon Aktarma Merkezi'nde değerlendirme toplantıları gerçekleştirdi.

Sürat Kargo Genel Müdürlük birimleri, Türkiye genelindeki bölge, şube ve aktarmaları yerinde ziyaret ederek, birebir şube ve aktarma yöneticileri ile görüşmeler gerçekleştirdi. Genel müdür yardımcılarının başkanlığında 5 kişilik ekiplerle yapılan ziyaretlerin verimli geçtiği belirtildi. Daha önce 2009 yılında yapılan ve verim alınan çalışma 5 yıl sonra tekrarlandı. Bu sene yapılan görüşmelerde Sürat Kargo’nun bulunduğu noktayı anlatma ve belirlenen konularda tek tek karşılıklı bilgilendirme ve kontroller yapıldı.

Yaklaşık 3 hafta devam eden çalışma hakkında bilgi veren Sürat Kargo Genel Müdürü Halis Sağırlı, "Sürat Kargo, her geçen gün büyüyen bir yapı. Her sene bir önceki yıla göre yüzde 35 büyüyoruz. Bu büyüme ciro bazında olduğu kadar, personel, araç parkı ve bina bazında da oluyor. Biz dinamik bir yapıyız ve sahamız ile sürekli birlikte hareket ediyoruz. Yılın ilk çeyreğinin bittiği bir dönemde şube ve Aktarma Merkezi müdürlerimizin eksik oldukları konuların konuşulması, tetkik edilmesi, önlem alınması amacıyla bu çalışma gezilerini yaptık. Şimdi buradan gelen raporlara göre önümüzdeki dönemle ilgili adımlarımızı daha sağlıklı atabileceğiz.’’ dedi.

CİHAN

Yorumlar