SEPAŞ’tan 'elektrik sat para kazan' fırsatı

Sakarya Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (SEPAŞ) işletmelere ve bireylere yeni bir iş kapısı açtı.

Google Haberlere Abone ol
SEPAŞ’tan 'elektrik sat para kazan' fırsatı

Sakarya Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (SEPAŞ) işletmelere ve bireylere yeni bir iş kapısı açtı. ‘Enerjinizi Kazanca Çevirin’ projesi kapsamında şirketler ve bireyler elektrik satış sözleşmesi yaparak para kazanabilecekler.

SEPAŞ Enerji Genel Müdürvekili Mustafa Ensari, yaptığı açıklamada, işletme sahiplerinin elektrik satışı yaparak SEPAŞ enerji bayisi gibi çalışabileceklerini ve ekstra gelir kazanabileceklerini söyledi. Ensari “Herkes kazandırdığı müşteri başına önemli oranlarda prim almaya hak kazanacak.” dedi. Proje kapsamında sadece işletmelerin değil, bireylerin de indirimli elektrik satışı gerçekleştirilebileceğini ifade eden Ensari, “Gençler, ev hanımları veya ek gelire ihtiyaç duyan herkesi bu projemizden yararlanmak üzere SEPAŞ’a davet ediyoruz.” diye konuştu.

Ensari, ayrıca Enerji Piyasası Denetleme Kurulu’nun elektrikte 2014 yılı serbest tüketici limitini belirlediğini belirterek şu bilgileri verdi: “Yıllık 4 bin 500 kilovatsaat, aylık 135 TL’ye denk düşen miktarda elektrik tüketen aboneler artık elektriğini istediği tedarikçiden alabilecek. Bu ay sonu itibarıyla ayda ortalama 135 TL ve üzeri fatura ödeyen ve tedarikçisine borcu bulunmayan herkes SEPAŞ Enerji’nin indirimli elektrik tarifesine başvurabilir. Başvuru her ayın 5’ine kadar yapılabilir.” Ensari, SEPAŞ aboneliğine geçen tüketicilerin kampanyalarda sunulan çeşitli avantajların yanı sıra yılda yaklaşık 1 fatura kadar da kazanç sağlayabileceğini sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar