Sektör temsilcileriyle Samsun'da buluşacak

Otomotiv sektörünün önde gelen tedarikçilerinden Bosch, Bosch Otomotiv Yedek Parça, Bosch Car Service ve Bosch Eğitim Merkezi ile ilgili bilgi vermek üzere Samsun’da sektör temsilcileriyle buluşacak.Toplantı öncesi Büyük Samsun Oteli’nde...

Google Haberlere Abone ol
Sektör temsilcileriyle Samsun'da buluşacak

Otomotiv sektörünün önde gelen tedarikçilerinden Bosch, Bosch Otomotiv Yedek Parça, Bosch Car Service ve Bosch Eğitim Merkezi ile ilgili bilgi vermek üzere Samsun’da sektör temsilcileriyle buluşacak.

Toplantı öncesi Büyük Samsun Oteli’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Bosch Otomotiv Yedek Parça Ülke Direktörü Murat Kurtlar, yedek parça üretiminin yanında hayatı kolaylaştıracak yazılım ve servis hizmetlerinde öncü olmayı hedeflediklerini söyledi. Bosch Car Service'in 7/24 servis vereceğini açıklayan Kurtlar, "Siz eğer çok yoğunsanız gecenin her herhangi bir saatinde servisi arayıp aracınızı aldırabilir ve şu saatte getirin diyebilirsiniz. Bu hizmetlerle ilgili özellikle büyükşehirlerde çalışma başlattık. Türkiye geneline yaymak için ise şuanda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Şimdi Samsun’da bulunan servislerin yetkilileriyle toplantılar yapacağız. Onlara hizmetlerimizi bu alanda yaşanan değişimleri ve sonrasında nelerin olacağı, kendilerini değişime nasıl hazırlayabilirleri konusunda bir bilgilendirme yapacağız." diye konuştu.

Araçların var oldukça servis ihtiyacının hiçbir zaman bitmeyeceğini vurgulayan Kurtlar, "Bizim 11 ayrı ürün grubunda fiyat listemizde 100 bin kalem malzeme var. Aküden sileceğe kadar, farlardan fren sistemine kadar Türkiye araç parkına kadar her türlü yedek parçayı buraya getirerek pazara sunuyoruz. Bizim servis anlayışımızda yedek parça bulunmaz diye bir şey söz konusu olamaz. Bir de parçayı günlerce aylarca bekleme devri kapandı. Bizim amacımız ihtiyaçları ne kadar hızlı getirebilirizin hesaplarını yapıyoruz. Biz bölgeyi tarıyoruz hangi parçalara ihtiyaç duyulacağını önceden belirliyoruz, buna göre hazırlık yapıyoruz. Bizim yedek parçalarımızın en büyük özelliği tüm ölçümlerden geçmesi ve orijinal parçadan hiçbir farkının olmamasıdır." dedi.

CİHAN

Yorumlar