Rus gazetecilere Antalya domatesi tanıtılacak

Antalya'da ağırlanacak 95 Rus gazeteciye Türkiye’nin ihracata yönelik yaş sebze meyve ürünleri tanıtılacak ve bu alanda gelinen son nokta hakkında bilgi verilecek. Rusya Federasyonu, Antalya’nın yaş sebze meyve ürünleri ihracatında önemli...

Google Haberlere Abone ol
Rus gazetecilere Antalya domatesi tanıtılacak

Antalya'da ağırlanacak 95 Rus gazeteciye Türkiye’nin ihracata yönelik yaş sebze meyve ürünleri tanıtılacak ve bu alanda gelinen son nokta hakkında bilgi verilecek.

Rusya Federasyonu, Antalya’nın yaş sebze meyve ürünleri ihracatında önemli pazarların başında yer alıyor. Rusya Federasyonu’na yönelik yaş sebze meyve ürünleri ihracatının artması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Bu çerçevede Rusya Federasyonu’nun medya kuruluşları arasında yer alan Komsomolskaya Pravda Medya Holding bünyesinde görev yapan 95 gazeteci Antalya’da ağırlanacak. Rixos Belek Premium Otel’de gerçekleşecek buluşmaya Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi de katılacak.

Antalya İhracatçı Birlikleri (AİB) Başkanı Mustafa Satıcı ile yardımcısı Ramazan Atılgan’ın da katılacağı buluşmada Rus gazetecilere Antalya’nın yanı sıra Türkiye’nin yaş sebze meyve ihracatı hakkında bilgi verilecek. Mustafa Satıcı, "Komsomolskaya Pravda Medya Holding, Rusya Federasyonu’nun en önemli medya kuruluşlarından. Bünyesinde Rusya’da en çok takip edilen gazete, televizyon, radyo ve internet haber sitelerine sahip. Rusya Federasyonu’nun en önemli basın mensuplarını Rixos Belek Premium Otel’de akşam yemeğinde ağırlayacağız. Rusya’da çok geniş bir kitleye hitap eden medya organlarının mensuplarına sektörümüzde yaşanan son gelişmeleri aktaracağız. Antalya’nın ve Türkiye’nin yaş sebze meyve ihracatı potansiyeline değineceğiz. Kısacası tüm ürünlerimizin lobisi yapılacak." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar