Royal ve Pierre Cardin, yurt dışında esen rüzgarı Domotex’e de taşıdı

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, halı sektöründe devrim niteliği taşıyan ipliğinden kaynaklanan tozlanma ve tüylenmeyi en aza indiren teknoloji ile üretilmiş yeni sezon halılarını, ilk kez Domotex Gaziantep Makine Halısı Fuarı’nda sergiledi....

Google Haberlere Abone ol
Royal ve Pierre Cardin, yurt dışında esen rüzgarı Domotex’e de taşıdı

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, halı sektöründe devrim niteliği taşıyan ipliğinden kaynaklanan tozlanma ve tüylenmeyi en aza indiren teknoloji ile üretilmiş yeni sezon halılarını, ilk kez Domotex Gaziantep Makine Halısı Fuarı’nda sergiledi. Renkleri, dizaynı ve üretim kalitesiyle dikkatleri üzerinde toplayan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı’nın yeni kreasyonları katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarda yerini alan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, yeni sezon halılarını mart ayında yapılan lansmanın ardından beğeniye sundu. Türkiye'den ve yurt dışından gelen katılımcılar ile özellikle Ortadoğu ile iş bağlantısı kurmak isteyen firmaları bir araya getiren fuarda, Royal Halı ve Pierre Cardin Halı’nın standı büyük ilgi gördü.

Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, “Geliştirilen yeni teknoloji sayesinde halıların kendi ipliğinden kaynaklı tozlanmasını ve tüylenmesini en aza indirmeyi başardık. Müşterilerimizin beklentilerini de böylelikle karşılamış olduk. Bu teknolojiyi son dönem ürünlerimizin hepsinde kullanıyoruz. Fuarda sigortalı halılarımız da var. Halının üzerine tüketici hatalarından kaynaklanan bir zarar gelirse bir yıl içerisinde iki defa yenisi ile değiştiriyoruz. Firma olarak inovasyon çalışmalarına her zaman önem veriyoruz.” dedi.

Fuarda yoğun ilgi ile karşılaştıklarını dile getiren Nakıboğlu, fuardan oldukça memnun olduklarını belirterek, halıcılık sektörüne kazandırdıkları ebru halının da oldukça ilgi gördüğünü ifade etti. Halı sektöründe yeniliklere devam edeceklerini vurgulayan Nakıboğlu, sene sonuna doğru çalışacak olan iki tane yeni makineleri ile Avrupa'ya ve Amerika'ya ihracatı artıracaklarını dile getirdi.

Taner Nakıboğlu ile Royal Halı Genel Müdürü Cihan Dağcı, stantta halı teknolojileri ve yeni koleksiyonlarla ilgili bilgi verdi. Royal Halı’nın fuarda sergilenen 6 yeni serisi Erasa, Neyir, Marea, Bien, Diez Bornova, Pierre Cardin Halı’nın serisinde ise Pactwork, Bellis, Versail, Strada, Epsilon ve Antares de yer aldı.

CİHAN

Yorumlar