Peugeot, 208 GTi by Peugeot Sport'u satışa sunuyor

İSTANBUL (AA) - Peugeot, GTi serisinin yeni üyesi 208 GTi by Peugeot Sport'u satışa çıkarıyor. Şirket açıklamasına göre, Peugeot, 30 yılı aşkın süredir devam...

Google Haberlere Abone ol
Peugeot, 208 GTi by Peugeot Sport'u satışa sunuyor

İSTANBUL (AA) - Peugeot, GTi serisinin yeni üyesi 208 GTi by Peugeot Sport'u satışa çıkarıyor.

Şirket açıklamasına göre, Peugeot, 30 yılı aşkın süredir devam ettirdiği GTi efsanesini Peugeot Sport ekibinin bilgi birikimi ve deneyimiyle geleceğe taşıyor. Kısa bir süre önce satışa sunduğu 270 HP gücündeki 1,6 litrelik turbo benzinli motora sahip 308 GTi by Peugeot Sport'tan sonra, Peugeot şimdi de 1,6 litrelik turbo benzinli motoruyla 200 HP güç üreten 208 GTi by Peugeot Sport'u satışa sunuyor.

Her iki GTi modeli de markanın yarış departmanı olan Peugeot Sport imzasını taşıyor. Yine her iki GTi da yüksek performansı düşük tüketim ve emisyon değeriyle harmanlıyor.

Küçük sınıfın en gözde modellerinden biri olan 208, kompakt boyutları, ekonomisi, zengin ekipman seviyesi ve tarzıyla öne çıkıyor. 208 aynı zamanda B segmentinin sportifliğini bir üst basamağa da taşıyor. Yeni 208 GTi by Peugeot Sport, küçük hatchbackin konfor, günlük kullanım kolaylığı ve geniş iç mekan gibi özelliklerini aynen korurken, spor otomobil performansı da sunuyor.

308 Gti'ın ise Peugeot Sport imzası taşıması her bir detayın büyük bir titizlikle ele alınmış olduğu anlamına geliyor. Tüm devirlerde canlı ve istekli çalışan motor, özel egzoz sesi, özel olarak ayarlanmış yürüyen aksam ve şasi, güçlü frenler, Peugeot i-Cockpit ve sportif koltuklar otomobilin öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

Hacim sınıfının en iyi litre başına güç üretim değerine sahip turbo beslemeli küçük hacimli motoruyla yeni Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport, etkileyici bir performans sunuyor.

Küçük yeni Peugeot 208 GTI by Peugeot Sport 88 bin 400 TL'den satışa sunuluyor. Çift renk farkı için ise 9 bin TL fark ödemek gerekiyor. Peugeot 308 GTI by Peugeot Sport ise 139 bin TL fiyat etiketiyle satışa çıkıyor.

Yorumlar