Orkide pastacılık ve endüstriyel yağlarda da zirveye yerleşti

Bitkisel sıvı yağ ve margarinde yatırımlarına her geçen gün bir yenisini ekleyen ve sektördeki lider konumunu güçlendiren Orkide, pastacılık ve endüstriyel yağ alanında da zirveye oynuyor.

Google Haberlere Abone ol
Orkide pastacılık ve endüstriyel yağlarda da zirveye yerleşti

Bitkisel sıvı yağ ve margarinde yatırımlarına her geçen gün bir yenisini ekleyen ve sektördeki lider konumunu güçlendiren Orkide, pastacılık ve endüstriyel yağ alanında da zirveye oynuyor. Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, yaptığı açıklamada pastacılık, ev dışı tüketim ve endüstriyel gıda sektörlerinde ana girdilerin en başında yağ olduğunu, Orkide’nin bu sektörlere yönelik ürün gruplarıyla da zirveyi yakaladığını söyledi.

Ev dışı tüketim ve pastacılık yağlarında ustaların en başta gelen tercihi olan Orkide’nin, endüstriyel ürün grubunda da Türkiye’nin en önemli markalarının tedarikçisi durumunda olduğunu belirten Küçükbay, “Bu ürün gruplarında tarihimiz uzun olmamakla birlikte kısa sürede en büyük üreticiler arasına girdik. Ülkemizin hemen her bölgesinde gerçekleştirdiğimiz demo çalışmalarında profesyonel ekiplerimiz, bunu birebir gözlemleme imkanı buluyor.” dedi. Sürdürülebilir büyüme hedeflerini devam ettirmek için ürün portföyünü sürekli güçlendirdiklerini ifade eden Küçükbay, “Orkide olarak ev tipi kullanıma yönelik yağlardaki üstünlüğümüzü bu alanlarda da gösterdik. Pastacılık yağları, endüstriyel yağlar ile ülkemizde ve dünyada margarin kullanan bisküviden gofrete, çikolatadan şekerlemeye, dondurma, mayonez, cips, dondurulmuş gıda ve pastacılık sanayisine kadar pek çok farklı sektöre hizmet veriyoruz. Orkide, geniş ürün portföyüyle yurtiçinde olduğu gibi yurtdışında da büyük takdir topluyor.” şeklinde konuştu. Orkide’nin yeni ürünler geliştirmede ar-ge çalışmalarına önem verdiğini aktaran Küçükbay, özellikle pastacılık yağlarında geliştirilen yeni ürünlerin ilk denemesini yapmaktan büyük keyif aldığını dile getirdi. CİHAN

Yorumlar