Ondörtüç Pendik projesinde yıl sonuna özel kampanya

İSTANBUL (AA) - İnsay Yapı tarafından inşa edilen Ondörtüç Pendik'te yıl sonuna özel fırsatlar sunuluyor. Şirket açıklamasına göre, İnsay Yapı, Pendik'te inşa...

Google Haberlere Abone ol
Ondörtüç Pendik projesinde yıl sonuna özel kampanya

İSTANBUL (AA) - İnsay Yapı tarafından inşa edilen Ondörtüç Pendik'te yıl sonuna özel fırsatlar sunuluyor.

Şirket açıklamasına göre, İnsay Yapı, Pendik'te inşa ettiği Ondörtüç Pendik projesi için yıl sonuna özel kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında yıl sonuna özel iki ayrı ödeme seçeneği sunan İnsay Yapı, Ondörtüç Pendik'te liste fiyatından yüzde 5 indirim uyguluyor ve firma bünyesinde satışlarını 24 aya kadar vadelendiriyor. Ödemelerini daha uzun süreye yaymak isteyenlere ise banka anlaşmalı 120 ay vade seçeneği sunuluyor. Ayrıca, banka kredisi ve peşin satışlarda ekstra olarak yüzde 10 daha iskonto yapılıyor.

Kampanya, 31 Aralık 2016 tarihinde sona erecek.

9 bin metrekarelik bir alan üzerinde hayata geçirilen Ondörtüç Pendik, 241 daire ve 23 ticari birimden oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere üç tip konut seçeneğine sahip olan projede daire büyüklükleri sırasıyla ortalama 68, 103 ve 146 metrekare olarak belirlendi. Projede, 1+1 dairelerin fiyatları 199 bin TL, 2+1 dairelerin fiyatları 266 bin TL, 3+1 dairelerin fiyatları ise 419 bin TL'den başlıyor.

Yorumlar