Mücevherde fırsat gününe özel ücretsiz tamir imkanı

Sereks Fuarcılık tarafından Anneler Günü'ne özel düzenlenen Outlet Mücevher Fırsat Günleri Fuarı, ziyaretçilerine ellerinde kalmış eski takılarına tamir imkanı da sunuyor. Harbiye Askeri Müzesi'nin Ahmet Fethi Paşa Salonu'nda 6'ıncı kez...

Google Haberlere Abone ol
Mücevherde fırsat gününe özel ücretsiz tamir imkanı

Sereks Fuarcılık tarafından Anneler Günü'ne özel düzenlenen Outlet Mücevher Fırsat Günleri Fuarı, ziyaretçilerine ellerinde kalmış eski takılarına tamir imkanı da sunuyor.

Harbiye Askeri Müzesi'nin Ahmet Fethi Paşa Salonu'nda 6'ıncı kez düzenlenen fuar hafta sonuna kadar açık kalacak. Pek çok markaya üretim yapan 30 firmanın katıldığı fuarda 29 liraya güzel bir alyans almak mümkün. Takı, pırlanta ve mücevher grubunda yüzde 70'lere varan indirimlerin yapıldığı fuarın en pahalısı 200.000 dolarlık gerdanlık. Ancak bu gerdanlım da fuara özel olarak yüzde 50 indirimle 200.000 dolardan satışa sunuluyor.

Fuarı düzenleyen Sereks Fuarcılık'ın sahibi Göhhan Yerdan, standlarda her bütçeye uygun takı bulunduğunu belirterek, Anneler Günü dolayısıyla her türlü müşteriye hitap etmek istediklerini söyledi. Fiyatların uygun olmasının, fuara katılan firmaların imalatçı olmasından kaynaklandığını da kaydetti. Bu arada elinde eski mücevheri bulunan ziyaretçilerinin, fuar alanında kurdukları atölyede ücretsiz tamir ve bakım yaptırabileceklerini de vurguladı. Yerdan, "Bu organizasyonun özelliklerinden bir tanesi de organizasyon alanımızın içerisinde bir ücretsiz tamir bakım atölyesi var. Elinizde, mücevherin rengi solmuştur, taşı düşmüştür, burada o taşı tekrar yerine ücretsis monte ediyorlar, bakımını yapıyorlar, ilk günkü gibi zevkle, bunun karşılığında hiç bir ücret ödemeden alıp, keyifli olarak organizasyonumuzdan ayrılıyorlar." dedi.

Takı tamir atölyesi, fuarın en çok ilgi çeken alanlarından. Atölye çalışanı, her türlü tamir konusunda yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade ederken, özellikle parlatma talebi geldiğini belirtti. Atölyede hangi konularda tamir yaptıklarını da anlattı.

Fuarın ziyaretçileri de fiyatlardan memnun. Düğün için takı bakmaya gelen bir müşteri, "Dışarıya göre da uygun." derken, alyansına bakım yaptırıp parlattıran bir başka müşteri ise Anneler Günü olmasına rağmen kızına kolye bakmak için geldiğini söyledi.

Öte yandan firmalar da fuarın gördüğü ilgiden memnun. Bir firma yetkilisi, Anneler Günü'ne özel tasarlanmış ve yüzde 70'e varan indirimlerle ziyaretçilerin beğenisine sunulan ürünlerin çok talep gördüğünü belirtirken, diğer bir firmanın yetkilisi, Anneler Günü'ne özel ürünlerinin yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Fuar 11 Mayıs'a kadar saat 11:00 den 21:00'e kadar Harbiye Müzesinde ücretsiz ziyaret edilebilecek.

CİHAN

Yorumlar