Kızıldağ: Son 3 yılda Kocaeli'de 38 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sinan Kızıldağ, son 3 yılda Kocaeli’ne yaklaşık 38,5 milyon TL’lik altyapı yatırımı gerçekleştirdiklerini söyledi.Kocaeli’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Vodafone Türkiye...

Google Haberlere Abone ol
Kızıldağ: Son 3 yılda Kocaeli'de 38 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sinan Kızıldağ, son 3 yılda Kocaeli’ne yaklaşık 38,5 milyon TL’lik altyapı yatırımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kocaeli’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcıları M. Sinan Kızıldağ ve Engin Aksoy, Vodafone Türkiye’nin Kocaeli’ndeki yatırımları ile iş dünyasına yönelik çözümleri hakkında bilgi verdi. Kızıldağ, Kocaeli'ye büyük önem verdiklerini belirterek, "Türkiye’nin en hızlı büyüyen GSM operatörü olarak, Türkiye ekonomisine can suyu sağlayan, en dinamik ve en girişimci kenti, sanayi üssü Kocaeli'ye büyük önem veriyoruz. Kocaelilere en ileri mobil teknolojileri sunarak, Kocaeli ekonomisinin daha da güçlenmesine katkıda bulunmayı önemsiyoruz. Kocaeli halkı, teknolojiyi çok yakından takip ediyor. Biz de gerek Kocaeli, gerekse de Marmara ve Batı Karadeniz bölgesinde teknolojik altyapıyı güçlendirmek ve hizmet kalitesini sürekli artırabilmek için çalışmalar ve yatırımlar yapıyoruz. Vodafone olarak, son 3 yılda Kocaeli’ne yaklaşık 38,5 milyon TL’lik altyapı yatırımı gerçekleştirdik. Aynı dönemde Kocaeli ilimizin bağlı olduğu Batı Karadeniz Bölgesi’ne yaptığımız yatırım miktarı ise yaklaşık 80 milyon TL. Kocaeli’ndeki mağazalarımıza da sürekli yatırım yapıyoruz. Yıl sonuna kadar mağazalarımıza yaklaşık 16 milyon TL’lik yatırım gerçekleştireceğiz. Nakış işler gibi her müşterimizin ihtiyacı için koşuyoruz. Vodafone olarak, sanayi sektörünün yıldızı Kocaeli’nde yatırımlarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.

Kocaeli’de 59 satış noktasıyla faaliyet gösterdiklerini, Batı Karadeniz Bölgesi genelinde toplam satış noktalarının ise 160 olduğunu anlatan Kızıldağ, ilde doğrudan 252 kişiye, Marmara Bölgesi’nde ise doğrudan 2 bin 846 kişiye istihdam sağladıklarını aktardı. Vodafone’un Kocaeli’ndeki sosyal yatırımlarına da değinen Kızıldağ, şöyle devam etti: "Kocaeli, sosyal yatırımlar açısından da öncelik verdiğimiz iller arasında yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı ve AÇEV işbirliğinde yürüttüğümüz ‘Geleceğe İlk Adım Projesi’ kapsamında Kocaeli’nde 6, Marmara Bölgesi’nde 70 anasınıfımız bulunuyor. Proje kapsamında 2009 yılından bugüne Kocaeli’nde 637, Marmara Bölgesi’nde 9 bin 414 çocuğun kaliteli okul öncesi eğitim almasına destek verdik. “Bilgisayar Bilmeyen Kalmayacak” projesi kapsamında, Kocaeli’nde 20 bin 8, Marmara Bölgesi’nde 188 bin 638 gence ücretsiz bilgisayar eğitimi sağladık."

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ise 2012’de hizmete sundukları Dış Ticaret Hizmet Paketi ile dış ticaret yapan firmaların iletişimlerini kolaylaştırmak için üç temel avantaj sunduklarını anlattı. Aksoy, "Vodafone Türkiye, her ölçekte işletmenin güvenilir iş ortağı olarak, daha verimli ve daha rekabetçi bir ekonomiyi gerçek kılacak dönüşümün lideri olmaya aday." dedi. Aksoy, Türkiye İhracatçılar Meclisi ile Türkiye’nin dış ticaret stratejilerini belirlemek üzere hayata geçirilen 'Türkiye İhracat Stratejisi Seminerleri'nin ikincisini, Türkiye’nin en dinamik ve girişimci şehri olarak nitelendirilen Kocaeli’nde yapılıyor olmasını son derece yerinde ve anlamlı bulduklarını söyledi.

Aksoy, Vodafone Türkiye’nin, 24 ana sektörde faaliyet gösteren ihracatçıları, Türkiye’nin 2023 ihracat stratejileri ve eylem planları hakkında bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için oluşturulan TİM Akademi 2023’e İletişim Çözüm Ortağı olarak katkı sağladığını anlattı. ksoy, "Vodafone Türkiye olarak, TİM’in 2023 ihracat stratejilerini ihracatçı firmalarla paylaşmaları için gerekli platformun oluşmasına yardımcı olup, bu platformu sahiplenerek, ihracatçılara verdiğimiz desteğe bir yenisini ekliyoruz." şeklinde konuştu.

Yurt dışıyla iş yapan firmalara sundukları hizmetleri bir adım öteye taşıyarak, hem sabit hem de mobil telefonlardan yurt dışıyla 2 kat daha fazla görüşme avantajı sağlayan Dış Ticaret Destek Paketi’ni Kasım 2012’de hizmete sunduklarını anlatan Aksoy, şunları söyledi: "Dış Ticaret Destek Paketi ile dış ticaret yapan firmaların iletişimini kolaylaştırmak için 'mobil telefondan yurt dışını arama', 'sabit telefondan yurt dışını arama' ve 'yurt dışında mobil telefonla görüşme' olarak üç temel alanda avantaj sunuyoruz. Bu avantajlara bu ay bir yenisini ekledik. 150 ülkede mobil internet kullanımını aynı fiyata iki kat veriyoruz. Bu ülkeler arasında Türkiye’nin en çok dış ticaret yaptığı Çin, Irak ve Suriye de var. Mobil teknolojilerin kurumsal abonelerimizin hayatlarını kolaylaştırmasını, onlara fırsat ve avantajlar sunmasını sağlamak için çalışıyoruz. Geliştirdiğimiz Vodafone Red Business dünyasıyla, mobil hizmetleri en baştan eksiksiz karşılamayı hedefliyoruz. Red Business abonesi kurumsal müşterilerimiz, tarifelerindeki her yöne dakika, SMS ve interneti yurt dışında kullanma fırsatı sunan Her Şey Dâhil Pasaport’u 8 güne kadar hiçbir ek ücret ödemeden kullanabiliyor. Yurt dışında Almanya, Fransa, Hollanda gibi 21 Vodafone ülkesini sanki yurt içini arıyormuş gibi hiçbir ek ücret ödemeden özgürce arayabiliyorlar. 20 milyonu aşkın Vodafone abonesiyle ve 14 milyon sabit hatlardan oluşan toplam 34 milyon numarayla Türkiye’de sınırsız görüşebiliyorlar. Ayrıca, sık seyahat eden işletmelere maliyet avantajı sağlıyoruz. Red Business aboneleri; 7/24 ücretsiz Back Up Kişisel Asistanlık’tan faydalanarak seyahatlerini planlayarak, AnadoluJet uçuşlarında yüzde 25 indirimli bilet alarak, havaalanı lounge’larından ücretsiz faydalanarak, yüzde 50 indirimle araba kiralayarak iş seyahatlerini kolaylaştırıyorlar. Red Business ile yoğun bir iş hayatı olan iş ortaklarımızın ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayarak onlara daha verimli bir iş ortamı sağlamayı hedefliyoruz."

CİHAN

Yorumlar