Karayollarında son durum

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Karayollarında son durum
Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Paşaköy-Mecidiye bağlantı yolu Mecidiye Kavşağı U73 üst geçit köprüsü kenar ayak inşaatı çalışması yapılacağından Anadolu Otoyolu'nun 21-23. kilometreleri aralığında kalan kesimde, kuzey yönde Ankara-İstanbul yönü trafiğe kapatılacak. Çalışmalar 2 Mayıs'ta saat 10.00'da başlayıp 10 Mayıs saat 17.00'de sona erecek.

İkizdere-İspir yolunun 22-44. kilometreleri arasındaki Ovit Dağı mevkisinde çığ tehlikesine karşı gündüzleri 07.00-17.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü sağlanırken, geceleri ise can ve mal güvenliği açısından 17.00-07.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Kütahya-Eskişehir yolunda çeşitli işlerin yapım çalışmaları nedeniyle 31 Aralık'a kadar her gün 07.00-19.00 saatleri arasında bölünmüş yolun her iki yönünde muhtelif kesimlerinde yolun sağ şeritleri trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritten kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Yorumlar