İzmirli ekonomi muhabirlerinde seçim heyecanı

115 üyesi bulunan Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi, 22 Şubat 2014 Cumartesi günü 4.

Google Haberlere Abone ol
İzmirli ekonomi muhabirlerinde seçim heyecanı

115 üyesi bulunan Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi, 22 Şubat 2014 Cumartesi günü 4. olağan genel kurul toplantısını yapacak. Ekonomi muhabirlerinin genel kurulunda iki listenin yarışması bekleniyor. EMD İzmir Şubesi, son olarak 2008 yılındaki genel kurulda çift listeli bir yarışa sahne olmuştu. Şube Başkanı Tolga Albay’ın tekrar aday olmadığı genel kurulda, İzmir Ekonomi Üniversitesi Medya İlişkileri Uzmanı Hicran Özdamar ile Ege Genç İşadamları Derneği Basın Danışmanı Ebru Keskin’in listeleri yarışacak.

1989 yılında kurulan EMD İzmir Şubesi’nde bugüne kadar Macit Sefiloğlu, Sinan Doğan, Sedat Alp ve Tolga Albay başkanlık koltuğuna oturdu. Bu defa ise başkanlığa, iki kadın gazeteci talip. İki dönemden beri yönetim kurulu üyesi olan Özdamar, bu dönem başkanlığa aday oldu. Listesine mevcut yönetim kurulundan Tesco Kipa Medya Müdürü Şeyda Gümüş, Ege İhracatçı Birlikleri Basın Müşaviri Murat Demircan ve Ege Telgraf Gazetesi köşe yazarı Kutay Gürocak’ı alan Özdamar’ın yönetim kurulu listesi serbest gazeteci Murat Ervin, Gözlem Gazetesi Yazı İşleri Koordinatörü Ayşegül Güneysu ve Gözlem Gazetesi Haber Müdürü Ahmet Buğra Tokmakoğlu'ndan oluşuyor.

Diğer aday Keskin'in ekibinde ise serbest gazeteci Nihan Yarkent, Ege Bölgesi Sanayi Odası Basın Danışmanı Özlem Balcı, İhlas Haber Ajansı muhabiri Mihrap Düzöz, Soyer Sanat Fabrikası Basın Danışmanı Barış Kudar, Posta Ege Taşra Reklam Müdürü Özkan Çelik ve Egemenlik Gazetesi İmtiyaz Sahibi Levent Hamurcuoğlu bulunuyor. CİHAN

Yorumlar