İzmir'de SOUVENIR 2013 Hediyelik Eşya Günleri başladı

24. İzmir Hediyelik Eşya Günleri (SOUVENIR 2013), İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda başladı.

Google Haberlere Abone ol
İzmir'de SOUVENIR 2013 Hediyelik Eşya Günleri başladı

24. İzmir Hediyelik Eşya Günleri (SOUVENIR 2013), İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda başladı. 30 Aralık'a kadar devam edecek olan, hediyelik eşya sektörünün temsilcilerinden 240 firmanın stant açtığı fuarda ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, çiçek, deri ve tekstil aksesuarları, elektronik eşyalar, ev tekstili, gıda, gümüş aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünler, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, seramik ürünler, tekstil ürünleri, yılbaşı süsleri ve zücaciye gibi hediyelikler sergileniyor.

Açılışta konuşan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, bu sene “7’den 77’ye Hediyelik” temasını kullandıklarını belirterek, sevdiklerine hediye almak isteyenleri beklediklerini söyledi. Bu yıl çıtayı yükselerek fuarın hitap ettiği kesimi genişlettiklerini belirten Gençer, “Başarılı organizasyon bir kere olursa şanstır, iki kere olursa tesadüftür, üç kere olursa istikrardır. 24. kez düzenlediğimiz Hediyelik Eşya Günleri SOUVENIR 2013, sektörümüz ve ziyaretçilerimizle birlikte başlayıp birlikte başardığımız bir marka organizasyondur. Bu marka organizasyonun başarısının altında kolay ulaşım, tek çatı altında binlerce ürün, kişiye özel hediyelikler, hesaplı fiyatlar, eğlenceli bir alışveriş var. Sevdiklerine hediye almak isteyenler için geniş bir ürün çeşidi var.” dedi.

ALTIN VE PIRLANTA TAKIDA YÜZDE 60 İNDİRİM

SOUVENIR 2013 kapsamındaki Altın ve Pırlanta Outlet Günleri 24 Aralık’ta başlayacak. İzmir Uluslararası Fuar Alanı 1A no'lu salonda, 15 katılımcı stant açacak. Bazı illerde çadırda düzenlenen altın ve pırlanta indirim günleri, İzmir’de fuar alanına taşınmış olacak. Katılımcıların özel koleksiyonları, yüzde 60’a varan indirimlerle sunulacak. Ayrıca fuar alanında SOUVENIR 1. Çocuk Tiyatrosu Günleri ve çeşitli etkinliklerle ziyaretçilerin eğlenceli alışveriş yapması sağlanacak. CİHAN

Yorumlar