İstikbal, Avrupa’daki şube ağını genişletiyor

Dünya çapında 325 şubesi bulunan İstikbal Mobilya Hamburg’da şube açtı. Harburg semtinde açılan şubenin açılışını İstikbal Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak yaptı.Boydak açılışta yaptığı konuşmada, İstikbal’in bir dünya...

Google Haberlere Abone ol
İstikbal, Avrupa’daki şube ağını genişletiyor

Dünya çapında 325 şubesi bulunan İstikbal Mobilya Hamburg’da şube açtı. Harburg semtinde açılan şubenin açılışını İstikbal Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak yaptı.

Boydak açılışta yaptığı konuşmada, İstikbal’in bir dünya markası olma yolunda hızla ilerlediğine işaret ederek şöyle konuştu: “Türkiye’de şirketler grubumuz bünyesinde çalışan 14 bin kişinin yaklaşık 9 bin 500’ü mobilya sektöründe çalışıyor. Mobilya bizim ana sektörümüz ve 1952 yılından beri bu sektörde varız. Yıllık 7 milyar TL cirosuyla hizmet veriyoruz.”

Eskiden Avrupa’dan Türkiye’ye izne gelenlerin, İstikbal’in kaliteli ürünlerini yaşadıkları ülkelerde bulamadıklarını söylemeleri üzerine Avrupa’nın belli şehirlerde şubeler açtıklarını söyleyen Boydak, “Şimdi de bu şubelere 400 kilometre uzaklıktan müşterilerin geldiğini öğreniyoruz. Artık büyük şehirlerde mağazalarımız var.” dedi. Avrupa çapında 53 mağaza ile hizmet verdiklerini anlatan Boydak, “2014’ün sonuna kadar Dortmund ve Frankfurt’un yanı sıra İsviçre’de Zürih, Belçika Brüksel ve Danimarka’da Kopenhag gibi metropollerde şubeler açmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

Boydak Holding Batı Avrupa Pazarlama Müdürü Göksel Tural ise yakında Berlin’de ikinci şubenin açılacağını belirterek, “Müşterilerimize daha çok ve kaliteli hizmet sunmak istiyoruz.” dedi.

CİHAN

Yorumlar