İstikbal, Almanya’da 5. mağazasını Stuttgart’ta açtı

Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, yurtdışı mağazalaşma faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
İstikbal, Almanya’da 5. mağazasını Stuttgart’ta açtı

Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, yurtdışı mağazalaşma faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Almanya’daki 5. mağazasını Stuttgart’ta açan İstikbal, 2014 sonuna kadar Almanya’da 5 mağaza daha açmayı hedefliyor.

Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, yurtdışı pazarlarda yaygınlaşma ve daha fazla tüketiciye ulaşma hedefi doğrultusunda yatırımlarına devam ediyor. İstikbal, Batı Avrupa’nın en önemli pazarlarından Almanya’daki 5. mağazasını Stuttgart’ta açtı. Marka, 2014 sonuna kadar Almanya’da 5 mağaza daha açmayı hedefliyor. Türkiye’de ve yurtdışında toplam 1000’den fazla mağazada hizmet veren ve dünyanın önde gelen ev mobilyası üreticilerinden olan İstikbal, yeni açtığı Stuttgart mağazasında toplam bin 480 metrekarelik alanda hizmet verecek.

İstikbal’in tüm dünyada bilinen ve tercih edilen bir marka olduğunu belirten Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Boydak, “Avrupa’dan Asya’ya, Orta Doğu’dan Kuzey Afrika’ya ve Amerika’ya kadar her yerde İstikbal markasıyla tüketicilerle buluşuyoruz. Son olarak Stuttgart’ta açtığımız mağazamız ile Almanya’da 5 mağazaya ulaştık” dedi. Almanya operasyonunun 2014 yılında gelişmeye devam edeceğini de belirten Yusuf Boydak şöyle devam etti: “2014 yılında Hamburg, Hannover, Dortmund, Frankfurt’ta ilk, Berlin’de ise ikinci İstikbal mağazasını açmayı planlıyoruz. Bu mağazalarla birlikte hedefimiz 2014 sonuna kadar Almanya’da 10 mağazaya ulaşmak. Batı Avrupa’da ise Avusturya, Belçika, Danimarka, İsviçre ve Fransa’da açılacak mağazalarla yılsonuna kadar Boydak Holding’in markaları ile 50 mağazaya ulaşmayı amaçlıyoruz.”

İstikbal Stuttgart mağazası açılışına Stuttgart Ticaret Ataşesi Dr. Ahmet Bayraktar, Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Boydak, sivil toplum örgütü temsilcileri, basın mensupları ve tüketiciler katıldı.
CİHAN

Yorumlar