İNTES Başkanı‘ndan ‘yolsuzluk operasyonu‘ değerlendirmesi

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, 4 bakan ve oğullarının adının karıştığı yolsuzluk operasyonu ile ilgili olarak “İş dünyası olarak gelinen noktadan çok rahatsız olduğumuzu belirtmek isterim.

Google Haberlere Abone ol
İNTES Başkanı‘ndan ‘yolsuzluk operasyonu‘ değerlendirmesi

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, 4 bakan ve oğullarının adının karıştığı yolsuzluk operasyonu ile ilgili olarak “İş dünyası olarak gelinen noktadan çok rahatsız olduğumuzu belirtmek isterim. Türkiye ne zaman güçlendi ise, kalkınma hamlesinde bulundu ise yabancı güçler ve dış mihraklar bundan rahatsız oluyorlar.” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile bir araya gelen Celal Koloğlu, görüşmede gazetecilerin sorularını cevapladı.

Koloğlu, “Son yapılan yolsuzluk operasyonunun nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna şu cevabı verdi:

“İş dünyası olarak gelinen noktadan çok rahatsız olduğumuzu belirtmek isterim. Türkiye ne zaman güçlendi ise, kalkınma hamlesinde bulundu ise yabancı güçler ve dış mihraklar bundan rahatsız oluyorlar. Türkiye büyük bir ülkedir. 11 yıldır istikrar mevcuttur. Bu hükümet sayesinde Türkiye istikrar ve kalkınma yolunda büyük adımlar atmıştır. Geldiği noktada çok önemlidir. 2008’deki dünya krizinden Türkiye güçlü olduğunu ispat etmiştir. Türkiye büyük ülkedir, bu konuları aşacağına inanıyorum.”



CİHAN

Yorumlar