Hakan Öker "En Güçlü 50 CHRO" arasında

İSTANBUL (AA) - TAV Havalimanları İnsan Kaynakları'ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hakan Öker, "En güçlü 50 İnsan Kaynakları Üst Yöneticisi (CHRO)" arasında...

Google Haberlere Abone ol
Hakan Öker "En Güçlü 50 CHRO" arasında

İSTANBUL (AA) - TAV Havalimanları İnsan Kaynakları'ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hakan Öker, "En güçlü 50 İnsan Kaynakları Üst Yöneticisi (CHRO)" arasında gösterildi.

TAV Havalimanları açıklamasına göre, Fortune Türkiye Dergisi'nin Data Expert ile hazırladığı "Türkiye'nin En Etkin İnsan Kaynakları Liderleri 2016" araştırması kapsamında Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin İK yöneticileri belirlendi.

Söz konusu araştırma kapsamında En Güçlü 50 CHRO arasında gösterilen TAV Havalimanları İnsan Kaynakları'ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Öker'e ödülü, dün Swissotel'de gerçekleşen CHRO Summit sırasında takdim edildi.

Öker, "İnsan kaynakları fonksiyonunun Bugünü ve Geleceği" üst başlığıyla düzenlenen zirvede, "Yetenek Savaşlarında Yeni Dönem: Yetenek Kazanımı, Yetenek Yönetimi, Şirket Bağlılığı Sağlama ve Yetenek Geliştirme" konulu panelde konuşmacı olarak yer aldı.

Günümüzde kurumların rekabetçi kalabilmesi için yetenek yönetiminin önem kazandığını vurgulayan Öker, TAV Havalimanları'nda çalışanların kişisel ve profesyonel gelişimine yönelik kapsamlı programlar uyguladıklarını bildirdi.

Yorumlar