Sincik’te ki tekstil işletmeleriyle toplantı

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde faaliyet gösteren tekstil işletmelerinin sahipleri ilçe protokolü ile kahvaltıda bir araya geldi.İlçeye yeni kurulan bir tekstil atölyesinde yapılan toplantıya Sincik Kaymakamı Zafer Sağ ile birlikte bazı kurum...

Google Haberlere Abone ol
Sincik’te ki tekstil işletmeleriyle toplantı

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde faaliyet gösteren tekstil işletmelerinin sahipleri ilçe protokolü ile kahvaltıda bir araya geldi.

İlçeye yeni kurulan bir tekstil atölyesinde yapılan toplantıya Sincik Kaymakamı Zafer Sağ ile birlikte bazı kurum müdürleri ve tekstil atölyelerinin sahipleri katıldı

Kaymakam Zafer Sağ, toplantıda yapmış olduğu konuşmada, “Yapılan yatırımın gurur ve heyecan verici olduğu, en önemlisi insanın doğduğu, büyüdüğü, acısıyla, tatlısıyla bir çok hatırasını geçirdiği kendi memleketinde, kendi vatandaşlarına iş imkanı sunma adına yapılan bu hizmet kutsal diyebileceğimiz en güzel hizmetlerin başında gelmektedir. İlçemize böyle cesaretli, yürekli, girişimcilerimizin gelip yatırım yapmaları takdire şayandır. Bizler de, böyle cesur girişimcilerimizin her zaman yanında olacağız. İlçemizde 7 tekstil firmasında 600’den fazla vatandaşımız istihdam edilmektedir. İlçemizdeki tekstil firmalarının sayısının artarak daha fazla kişinin istihdam edilmesi temennimizdir İlçemize yapılan yatırımlarda katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantıda, ilçede faaliyet gösteren tekstil firmalarının sorunlarını tespit etmek, çözüm yollarını tartışmak, sorunların çözümü konusunda kamu kurum ve kuruluşlara düşen sorumluluklar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

İlçede faaliyet gösteren tekstil firmaları yapılan toplantıdan memnuniyetlerini dile getirerek amaçlarının kendi hemşerilerine faydalı olarak ilçe ekonomisine katkı sağlamak istediklerini dile getirdiler.

Yorumlar