COMVEX İstanbul ve Logist Eurasia 2016 fuarları kapılarını açtı

İSTANBUL (AA) - Ticari araç segmentinin en büyük buluşmalarından "COMVEX İstanbul 5. Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı", "Logist Eurasia 2016 7....

Google Haberlere Abone ol
COMVEX İstanbul ve Logist Eurasia 2016 fuarları kapılarını açtı

İSTANBUL (AA) - Ticari araç segmentinin en büyük buluşmalarından "COMVEX İstanbul 5. Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı", "Logist Eurasia 2016 7. Lojistik Endüstrisi, Taşımacılık, Yükleme, Boşaltma, İstifleme, Depolama Araç, Donanım, Sistem ve Teknoloji Fuarı" ile eş zamanlı olarak kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Yapılan açıklamaya göre, Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), Ağır Ticari Araçlar Derneği (TAİD) ile Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) iş birliğiyle hazırlanan COMVEX, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik tarafından açıldı.

COMVEX İstanbul ve Logist Eurasia 2016 fuarlarında 18 farklı ülkeden 209 firma yer alıyor.

Ticari araç sektöründeki yeni ürün ve teknolojilerin sunulacağı en önemli platform haline gelen COMVEX İstanbul Fuarı, Uluslararası Otomotiv Üreticileri Derneğinin (OICA) Uluslararası Fuarlar Listesi'nde bulunuyor.

Türkiye'de kurulmuş ilk uluslararası nitelikli mesleki sivil toplum örgütü olan Uluslararası Karayolu Yolcu Taşımacılığı Birliği (IPRU) tarafından da desteklenen fuar, bu yıl Türkiye Otobüsçüler Federasyonunun (TOFED) da desteğini alarak şehir içi yolcu taşımacılığı ve turizm taşımacılığının yanı sıra şehirler arası yolcu taşımacılığını da tek çatı altında topladı.

Ticari araç segmentinin en büyük buluşması COMVEX İstanbul 5. Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı, bu yıl 50'yi aşkın ülkeden 30 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayacak.

Fuarda, Kızılay iş birliğinde gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, katılımcı ve ziyaretçilerin kan bağışları da kabul ediliyor.

"Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır" mottosundan hareketle gerçekleştirilen proje, fuar süresince devam edecek.

COMVEX İstanbul ve Logist Eurasia 2016, 90 bin metrekare fuar alanı ile 21-23 Mayıs tarihlerinde 10.00 - 20.00 saatlerinde, 24 Mayıs'ta ise 10.00 - 19.00 saatlerinde ziyaret edilebilecek.

Yorumlar