CLK Boğaziçi Elektrik, çalışan sayısını artırdı

- CLK Boğaziçi Elektrik, FETÖ’nün darbe girişimi sonrasında yaptığı yeni işe alımlarla çalışan sayısını yüzde 20 artırdı

Google Haberlere Abone ol
CLK Boğaziçi Elektrik, çalışan sayısını artırdı

İSTANBUL (AA) - CLK Boğaziçi Elektriğin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrasında yatırım planlarını sürdürdüğü ve geçen haftadan bu yana saha operasyonlarıyla müşteri hizmet merkezlerinde istihdam edilmek üzere, 73 kişiyi işe aldığı bildirildi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, 73 yeni personelin işe başlamasıyla, şirkette toplam çalışan sayısının yüzde 20 arttığı ve sadece müşteri işlem merkezlerindeki eleman sayısının 220'ye ulaştığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CLK Boğaziçi Elektrik Bireysel Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Direktörü Hakan Uzun, gelecek dönemde elektrikte serbest tüketici uygulamasıyla piyasanın liberalleşme sürecinin mevcut alanı genişleteceğini öngördüklerini ve bu nedenle iş gücünü artırma kararı aldıklarını ifade etti.

Uzun şunları kaydetti:

"Türkiye’de faaliyet gösteren bazı şirketler, 15 Temmuz’da gerçekleşen darbe girişimin ardından yatırım planlarını 'inadına' artırma yoluna gidiyorlar. Başarısız darbe girişimi sonrasında meydana gelen birlik ve beraberlik ortamı, geleceğe yönelik olumlu sinyaller veriyor. Daha önceden planladığımız doğrultuda saha satış gücümüzü artırmak için işe alımlar yapmaya karar vermiştik. 15 Temmuz sonrasında bu kararımızın arkasında durduk. CLK Boğaziçi Elektrik olarak bizim planlarımızda bir değişiklik olmayacak. Türkiye'nin geleceğine inandığımız için bu yatırımlarımıza aralıksız devam edeceğiz."












Yorumlar