BiTaksi ve Getir Felis Ödülü’nün sahibi oldu

İSTANBUL (AA) - BiTaksi ve Getir, 11. Felis Ödülleri’nde üç Felis ve iki Başarı Ödülü aldı. Şirket açıklamasına göre, 14 ayrı kategoride düzenlenen ve yılın...

Google Haberlere Abone ol
BiTaksi ve Getir Felis Ödülü’nün sahibi oldu

İSTANBUL (AA) - BiTaksi ve Getir, 11. Felis Ödülleri’nde üç Felis ve iki Başarı Ödülü aldı.

Şirket açıklamasına göre, 14 ayrı kategoride düzenlenen ve yılın en etkili projelerinin yarıştığı MediaCat Felis Ödülleri'nde, BiTaksi ve Getir, üç Felis ve iki Başarı Ödülü’nün sahibi oldu. Türkiye’nin taksi çağırma uygulaması BiTaksi iki Felis alırken, yüzlerce ürünü istenilen noktaya ortalama 10 dakikada ulaştıran akıllı telefon uygulaması Getir ise bir Felis ve iki Başarı Ödülü kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen BiTaksi ve Getir Kurucusu Nazım Salur, özellikle büyük şehirlerde birçok insan için zamanın paradan daha değerli hale geldiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Artık teknoloji günlük hayattaki düzeni değiştirmek için kullanılıyor. Mobilde önce hava durumuna baktık, piyasaları inceledik, oyun oynadık. Bunlar hep insan ile teknolojinin karşı karşıya geldiği şeylerdi ve tek yönlüydü. Bugün örneğin Getir ve BiTaksi’de yaptığımız şey, tek yönlü değil, çift yönlü. Mobil uygulamayı, gerçek hayata indirgiyoruz. Cep telefonundan tek tuşa basarak insanlar taksi çağırabiliyor ya da ihtiyacı olan ürünleri bulunduğu yere getirtebiliyorlar. Getir ve BiTaksi oldukça hızlı gelişen girişimler. Her iki girişimimizin aldığı bu ödüller hayata uzanan mobil uygulamaların hızlıca benimsendiğinin ve sevildiğinin bir göstergesidir."

Yorumlar