BEBKA'ya proje başvuruları sona erdi

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından 25 Kasım 2013 tarihinde ilan edilmiş olan 2014 Yılı Mali Destek Programlarına başvurular, 21 Şubat 2014 günü saat 17.

Google Haberlere Abone ol
BEBKA'ya proje başvuruları sona erdi

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından 25 Kasım 2013 tarihinde ilan edilmiş olan 2014 Yılı Mali Destek Programlarına başvurular, 21 Şubat 2014 günü saat 17.00 itibariyle sona erdi.

Toplam 50 milyon TL bütçeli beş başlıkta ilan edilen proje teklif çağrılarından Sosyal Kalkınmaya Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Programı'na 75, Kırsalda Ekonomik Gelişim Programı'na 20, İşbirliği ve Gelişim Programı'na 35, Çevre Küçük Ölçekli Altyapı Programı'na 17 ve Çevre Dostu Üretim Programı'na 53 olmak üzere, toplam 200 proje başvurusu yapıldı.

Proje başvurularının tamamlanmasının ardından projelerin değerlendirilmesi süreci başlayacak. Değerlendirme sürecinin ilk aşaması olan ön incelemede, projelerin idari ve uygunluk kontrolleri yapılacak. Başvurular üzerinden, başvuru rehberinde talep edilen belgelerin doğru ve eksiksiz sunulmuş olması ve başvuru sahibinin, ortaklarının ve proje konularının başvuru rehberinde belirtilen kriterlere uygunluğu gibi hususlar yönünden ön inceleme yapılacaktır. İnceleme sonucunda başarılı bulunan projeler, teknik ve mali değerlendirme aşamasına alınacak.

Proje başvuru sahipleri eksik evrak sürecini http://portal.kays.kalkinma.gov.tr/ adresine girilerek Kalkınma Ajansı Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden takip edebilecek. Teknik ve mali değerlendirme aşamasında başvuru rehberinde belirtilen değerlendirme usulleri ve kriterleri doğrultusunda projeler bağımsız değerlendiricilerce değerlendirilecek. 2014 Yılı Mali Destek Programlarına dair değerlendirme sürecinin 2014 Mayıs ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor.
CİHAN

Yorumlar