BALKANSİAD, Turkcell’in Ceo’su Süreyya Ciliv’i ağırlayacak.

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANSİAD), Turkcell’in Ceo’su Süreyya Ciliv’i ağırlayacak. Her toplantıda farklı bir konu, konuşmacı ve temanın belirlendiği BALKANSİAD Sinerji Toplantılarının 3 Haziran 2014 Salı...

Google Haberlere Abone ol
BALKANSİAD, Turkcell’in Ceo’su Süreyya Ciliv’i ağırlayacak.

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANSİAD), Turkcell’in Ceo’su Süreyya Ciliv’i ağırlayacak. Her toplantıda farklı bir konu, konuşmacı ve temanın belirlendiği BALKANSİAD Sinerji Toplantılarının 3 Haziran 2014 Salı günü saat 19.00’de Hilton Bursa’da gerçekleştirilecek olan dokuzuncusunda, Turkcell Ceo’su Süreyya Ciliv önemli açıklamalarda bulunacak.

    BALKANSİAD olarak, Süreyya Ciliv’i ağırlayacak olmanın gururunu yaşadıklarını belirten BALKANSİAD Başkanı Aytuğ Onur, "Göreve geldiğimiz ilk günlerde bizim dönemimizle birlikte BALKANSİAD’da projeler dönemi başladığı söylemiştik. Bu doğrultuda üstlenmiş olduğumuz sorumluluğun bilincindeyiz ve buna göre hareket ediyoruz. Bu kapsamda BALKANSİAD olarak, dünyaya mal olmuş bir Türk markası olan Turkcell’in en tepe ismini Bursa’da ağırlayacak olmak bizleri heyecanlandırıyor ve gururlandırıyor." dedi.

    Aytuğ Onur, Ciliv’in katılımcılara küresel dünyada yöneticilik yapmanın püf noktaları ve zorlukları hakkında detaylar vereceğini söylerken, ayrıca Turkcell gibi bir markanın kültürlerarası iletişimde ne gibi stratejiler izlediğinin de katılımcılara aktarılacağını sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar