Atalay Demirci Boydak Holding çalışanlarıyla buluştu

Atalay Demirci, Kayseri’de gerçekleştirdiği 2 gösteriyle Boydak Holding ve Mondi çalışanlarıyla buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Atalay Demirci Boydak Holding çalışanlarıyla buluştu

Atalay Demirci, Kayseri’de gerçekleştirdiği 2 gösteriyle Boydak Holding ve Mondi çalışanlarıyla buluştu. İlk gün Mondi çalışanlarına, ikinci gün ise tüm Boydak Holding çalışanlarına stand-up gösterisi gerçekleştiren Atalay Demirci, tüm katılımcılara iş stresinden uzak özel bir gece yaşattı.

Atalay Demirci, Kayseri’de gerçekleştirdiği 2 günlük gösteriyle Boydak Holding ve Mondi çalışanlarıyla buluştu. İlk gün Mondi çalışanlarına, ikinci gün ise tüm Boydak Holding çalışanlarına stand-up gösterisi gerçekleştiren Atalay Demirci, tüm katılımcılara iş stresinden uzak özel bir gece yaşattı.

Mondi çalışanları ve aileleriyle buluşan Atalay Demirci, Mondi’nin dinamizminden yola çıkarak sahneye taşıdığı gösterisiyle izleyenlere kahkaha dolu bir gece yaşattı. 12 Mart 2014 Çarşamba gecesi ise Boydak Holding yöneticileri, çalışanları ve aileleriyle buluşan Demirci, iş stresinden uzak keyifli dakikalara imza attı.

Gecenin sonunda hem Atalay Demirciye hem de tüm çalışanlara katılımlarından dolayı teşekkür eden Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Atalay Demirci’ye plaket takdim etti.
CİHAN

Yorumlar