ASEAN Zirvesi için Kore inşaat şirketi kolları sıvadı

Güney Kore’nin öndegelen inşaat firmalarından Ssangyong E&C, Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) zirvesi için Malezya’da otel ve toplantı merkezi inşa edecek.Ssangyong E&C inşaat firmasında bugün düzenlenen basın toplantısında yapılan...

Google Haberlere Abone ol
ASEAN Zirvesi için Kore inşaat şirketi kolları sıvadı

Güney Kore’nin öndegelen inşaat firmalarından Ssangyong E&C, Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) zirvesi için Malezya’da otel ve toplantı merkezi inşa edecek.

Ssangyong E&C inşaat firmasında bugün düzenlenen basın toplantısında yapılan açıklamada, firmanın Malezya’da 87 lüks odalı St. Regis Langkawi oteli ve toplantı salonunu kapsayan 81 milyon dolarlık proje ihalesini kazandığı bildirildi.

Otele on altı adet su villası, yüzme havuzları ve yatlar için özel iskelenin dahil olacağı ve tüm projenin toplam 32 ay içinde tamamlanması öngörülüyor.

Ssangyong E&C firmasının, sadece 2014 yılı içinde Singapur, Hindistan ve Irak da dahil olmakla toplam sekiz ülkede yaklaşık üç milyar dolar değerinde 18 proje ihalesini kazandığı bildirildi.

Öte yandan, Güney Kore, Çin ve Japonya dahil olmakla 10 Güneydoğu Asya Ulusal Birliği üye ülkeleri liderlerinin katılacağı zirvenin, Nisan 2015'te Malezya'da düzenleneceği biliniyor.

CİHAN

Yorumlar