Anneler Günü'ne özel takı fuarı

Sereks Fuarcılık Anneler Günü’ne özel 'Outlet Mücevher Fırsat Günleri Fuarı' düzenledi. Harbiye Askeri Müze'de 6'ıncısı düzenlenen fuarda 29 liralık alyanstan, 200 bin dolarlık gerdana pek çok takıyı inidirimli fiyata almak mümkün....

Google Haberlere Abone ol
Anneler Günü'ne özel takı fuarı

Sereks Fuarcılık Anneler Günü’ne özel 'Outlet Mücevher Fırsat Günleri Fuarı' düzenledi. Harbiye Askeri Müze'de 6'ıncısı düzenlenen fuarda 29 liralık alyanstan, 200 bin dolarlık gerdana pek çok takıyı inidirimli fiyata almak mümkün.

Müzenin Ahmet Fethi Paşa Salonu'nda düzenlenen fuara özellikle markalı ürünlere üretim yapan 30 firma katılıyor. Fuarda altın, gümüş, pırlanta ve rengarenk kıymetli taşlarla dizayn edilmiş her beğeniye uygun ürün satılıyor. Sereks Fuarcılık sahibi Göhhan Yerdan, her bütçeye uygun ürün bulundurduklarını ifade ederek, satılan ürünlerin gerçek outlet mantığı ile satıldığını ve ürünlerin sertifikalı ve garantili olduğunu vurguladı.

Fuardaki en pahalı takı, Ekrem pırlanta tarafından sergilenen bir gerdanlık. Normalde 400 bin dolara satılan gerdanlığın fiyatı fuara özel olarak 200 bin dolara çekilmiş. Ekrem pırlanta yetkilisi Bünyamin Yaşar, gürdükleri ilgiden memnun. Yaşar, "Sadece bunun gibi pahalı ürünler değil, 300 TL'den başlayan fırsat ürünleriyle de her bütçeye uygun takımız var." dedi.

Fuarda pek çok firma sezon sonu stoklarını ve ihraç fazlası ürünlerini yüzde 70'e varan indirimlerle satışa sunuyor. Ziyaretçiler de fiyatların bütçelerine uygun olduğunu, daha önceki fuarlardan takip ettikleri ürünleri piyasanın hemen hemen yarı fiyatına bulabildiklerini belirtti. Fuar, 11 Mayıs'a kadar saat 11:00 den 21:00 arası ücretsiz ziyaret edilebiliyor.

CİHAN

Yorumlar