Akbank, “Türkiye'nin En İyi Bankası“ seçildi

Finans dünyasının önde gelen dergilerinden Global Finance, Akbank'ı 3. yıl üst üste "Türkiye'nin En İyi Bankası" seçti. ​

Google Haberlere Abone ol
Akbank, “Türkiye'nin En İyi Bankası“ seçildi
Banka açıklamasına göre, Global Finance'ın küresel düzeyde düzenlediği "Dünyanın En İyi Bankaları 2016" sıralamasında Akbank, teknoloji ve yenilikçi yaklaşımı, müşteri odaklı hizmetleriyle, üst üste üçüncü kez Türkiye'nin En İyi Bankası ödülüne layık görüldü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, şunları kaydetti:

"Akbank'ın Global Finance tarafından üçüncü yıl üst üste Türkiye'nin En İyi Bankası seçilmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek adına önemli çalışmalar yapıyoruz, bir yandan da bankamızı geleceğe hazırlıyor, teknolojiye ve insan kaynağımıza yaptığımız yatırımları aralıksız sürdürüyoruz. Yeni iş modelleriyle daha da iyisini, daha da verimlisini hedefliyoruz. Çalışmalarımızın uluslararası kurumlarca da takdir toplaması tüm Akbanklılar için ayrıca bir gurur kaynağı oluyor."

Yılın 9 ayında kredide en çok büyüyen özel sektör bankaları arasında yer aldıklarına dikkati çeken Binbaşgil, "Sağlam bir bilanço ve sermaye yeterliliğimizle karlılığımız oldukça iyi seviyede. Biz geleceğe umutla bakıyoruz ve daha güçlü bir Türkiye için yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ülkemize değer katmak ve Türk bankacılık sektöründe yeniliklere imza atmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar