Abdulkadir Konukoğlu, PTSB Başkanlığı'na seçildi

Pamuklu Tekstil Sanayicileri Birliği (PTSB) Genel Kurulu yapıldı. Başkanlığa, Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu seçildi.Gaziantep Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen genel kurulda, mevcut Başkan Zeki Kıvanç aday olmazken,...

Google Haberlere Abone ol
Abdulkadir Konukoğlu, PTSB Başkanlığı'na seçildi

Pamuklu Tekstil Sanayicileri Birliği (PTSB) Genel Kurulu yapıldı. Başkanlığa, Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu seçildi.

Gaziantep Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen genel kurulda, mevcut Başkan Zeki Kıvanç aday olmazken, yönetim kurulu başkanlığına, TOBB Türkiye Tekstil Sanayi Meclis Başkanı da olan Abdulkadir Konukoğlu seçildi. Zeki Kıvanç, Mahmut Arıkan ve Mehmet Teymur başkan yardımcısı, Besim Özek ise muhasip üye olarak görev aldı.

PTSB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Abdulkadir Konukoğlu, PTSB’nin Türkiye Tekstil ve Konfeksiyon Sektörü stratejik hedefleri bağlamında, Ekonomi Bakanlığı’nın hazırladığı Yerli Girdi Tedarik Stratejisi GİTES programı çalışmaları, Kamu İhaleleri Yerli Malı tanımı, dampingli ithalata karşı koruma önlemleri kapsamında; sübvansiyon, gözetim, kota ve DİR mevzuatlarında sektöre büyük destek sağladığını söyledi. Konukoğlu, yeni dönemde de ülke gerçekleri dikkate alınarak, sektörün çıkarlarını gösterecek çalışmalar hazırlayacaklarını, katkı sağlayacaklarını kaydetti.

CİHAN

Yorumlar