59 Bin Liraya Bebek Biberonu

Bir firma tarafından tasarlanan, 22 karatlık 2 bin 200 pırlanta taş bulunan biberon, 59 bin liradan satışa sunuldu.

Google Haberlere Abone ol
59 Bin Liraya Bebek Biberonu

Lüks üretimi hudut tanımıyor. Parası olanın hayelleri gerçeğe dönüşüyor. Bir kuruluş bebekler için pırlanta taşla süslü biberonlar imal etti. Zengin çocukları için ürün moda oldu.

TAM 59 BİN LİRA

Bir kuruluş sebebi ile tasarlanan, 22 karatlık 2 bin 200 pırlanta taş olan biberon, 59 bin liradan satışa sunuldu.

PIRLANTALI EMZİK VAR

Firmanın sahibi Ömer Kaya, takribî iki sene evvela tüketicilere sürdükleri kendi tasarımları pırlanta emziğin ülke içi ve dışında istek gördüğünü, halen 22 bin liradan sattıklarını söyledi.

ALTIN OLAN DAHA UCUZ

Altın emzik ve biberon da ürettiklerini dile getiren Kaya, altın biberonun 2 bin liradan müşteri bulduğunu anlattı.

ÜRÜNLER ÇEŞİT ÇEŞİT

Bir süredir üstünde çalıştıkları gene kendi tasarımları olan, patentleri kendilerine ilişkin pırlanta biberonu da satışa sunduklarını dile getiren Kaya, şöyle konuştu:

'Bebeklere armağan yönünde çeyrek altın, bileklik, tulum ve oyuncak bu şeklinde klasik hediyelerin dışına çıkmak isteyenlerin bu biberona da alaka göstereceğine inanıyorum. Biberonun ağızlık ile cam bölümü (mamanın yada sütün doldurulduğu bölüm) arasındaki kısım 24 gr. 18 ayar altından yapıldı. Bu altın kısmın üstüne 2 bin 200 pırlanta taş işlendi. 22 karatlık pırlantanın olduğu bu biberonu 59 bin liradan satışa sunduk. İstanbul Mücevher Fuarı'nda görücüye çıkan pırlanta biberon altın, ilk gününde alaka gördü.'

ARAPLAR HASTASI OLDU

Pırlanta emziğe ülke içi ve dışında bilhassa Arapların alaka gösterdiğini ve satışlarının epey bir iyi gittiğini belirten Kaya, pırlanta biberonu da Türkiye pazarına sunduktan sonra ihraç edeceklerini sözlerine ekledi.


Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar