26. Dünya Posta Kongresi gala yemeği

- Bakan Arslan, kongrenin gala yemeğinde farklı ülkelerden gelen 31 bakan ve 23 bakan yardımcısını ağırladı

Google Haberlere Abone ol
26. Dünya Posta Kongresi gala yemeği

İSTANBUL (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 26. Dünya Posta Kongresi'nin gala yemeğinde farklı ülkelerden gelen 31 bakan ve 23 bakan yardımcısını ağırladı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı himayesinde, PTT AŞ ev sahipliğinde İstanbul'da gerçekleştirilen "26. Dünya Posta Kongresi" sona erdi.

Kongrenin Çırağan Sarayı'nda verilen gala yemeğinde konuşan Arslan, 14 gündür süren kongrenin Türkiye'de düzenlenmesi için harcanan çaba ve emeklerden bahsetti.

Kongrenin başarılı geçmesinde 192 ülkeden gelen 2 binin üzerindeki delegenin, 31 bakanın, 23 bakan yardımcısının ve sektördeki 5 milyon çalışanın katkısı olduğunu dile getiren Arslan, bu çalışanların sektörün başarısındaki katkılarının da yadsınamayacağını bildirdi.

Arslan, kongrenin Türkiye'de başarılı bir şekilde sona erdiğinden bahsederek, "İyi ki buradasınız. Geldiğiniz için çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

- "Daha iyi bir organizasyon olamazdı"

Dünya Posta Birliği Genel Müdürü Bishar Hüseyin de Türkiye'nin söz konusu organizasyona çok güzel ev sahipliği yaptığını söyledi.

Türk yetkililerin çok güzel bir şekilde hızlı ve verimli çalıştığını aktaran Hüseyin, bu kongrenin Türkiye'de gerçekleşmesi için çok çalıştıklarını kaydetti.

Hüseyin, "Birçok endişe ve tereddüte rağmen Türk meslektaşlarımız kongrenin başarılı geçeceğini bize hissettirdi. Ve bunu başardılar. Gerçekten daha iyi bir organizasyon olamazdı." diye konuştu.

Gece, müzik dinletisiyle sona erdi.

Yorumlar