16. MÜSİAD EXPO

- MÜSİAD Genel Başkanı Olpak: - "Fuara 100'ün üzerinde ülkeden 7 binden fazla iş adamı geldi. Toplam katılımın 150 binin üzerinde olacağını tahmin ediyoruz. Bu da inanılmaz derecede mutlu eden bir tablo"

Google Haberlere Abone ol
16. MÜSİAD EXPO

İSTANBUL (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, "Fuara 100'ün üzerinde ülkeden 7 binden fazla iş adamı geldi. Toplam katılımın 150 binin üzerinde olacağını tahmin ediyoruz. Bu da inanılmaz derecede mutlu eden bir tablo." dedi.

Olpak, Anadolu Ajansı'nın (AA) "Global İletişim Ortağı" olduğu 16. MÜSİAD EXPO'nun son gününde stantları ziyaret etti.

Fuara ilişkin AA muhabirine değerlendirmede bulunan Olpak, fuardaki stantları gezdiğini belirterek, "Yaptığım görüşmelerde herkes beklediğinden daha fazlasını bulduğunu söyledi. Bir ticaret fuarında bundan daha güzel bir şey yoktur." diye konuştu.

Olpak, 100'ün üzerinde ülkeden katılan yabancı iş adamı bulunduğunu anlatarak, 700 firmanın ürünlerini sergilediğini kaydetti.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından sık sık "Fuarınızda iptaller var mı?" diye sorulduğunu aktaran Olpak, "Biz olmayacağını söylüyorduk. Fuar da iptallerin olmadığını gösterdi." dedi.

Olpak, High Tech Port by MÜSİAD etkinliğine 23 ülkeden askeri delegasyon katıldığını ve bunun önemli olduğunu vurguladı.

Gelecek yıl hem bu etkinliği Pakistan'a götüreceklerini hem de Afrika'da bir fuar yapmayı planladıklarını anlatan Olpak, şunları dile getirdi:

"Fuara 100'ün üzerinde ülkeden 7 binden fazla iş adamı geldi. Toplam katılımın 150 binin üzerinde olacağını tahmin ediyoruz. Bu da inanılmaz derecede mutlu eden bir tablo."

Yorumlar