10 ülkenin öğretmen ve öğrencileri İstanbul‘da buluşacak

Avrupa Birliği Comenius (Hayat Boyu Öğrenme) Programı'nın ‘Sınırlar Ötesi Avrupa’ adlı dördüncü projesi İstanbul’da hayata geçirilecek. Koordinatörlüğünü İstanbul Coşkun Koleji’nin yaptığı ,10 ayrı AB üyesi ülke ve Türkiye'den...

Google Haberlere Abone ol
10 ülkenin öğretmen ve öğrencileri İstanbul‘da buluşacak

Avrupa Birliği Comenius (Hayat Boyu Öğrenme) Programı'nın ‘Sınırlar Ötesi Avrupa’ adlı dördüncü projesi İstanbul’da hayata geçirilecek. Koordinatörlüğünü İstanbul Coşkun Koleji’nin yaptığı ,10 ayrı AB üyesi ülke ve Türkiye'den 100 civarında öğretmen ve öğrencinin katıldığı proje kapsamında muhtelif etkinliklere yer verilecek.

25-31 Mayıs 2014 tarihli toplantıya Türkiye, İspanya, İtalya, Macaristan, Slovenya, Almanya, Polonya, İngiltere, İsveç, Çek Cumhuriyeti ve Fransa'dan proje ortakları katılacak.

10 ayrı ülkeden öğretmen ve öğrenciler İstanbul’u turlayacak; Türk ailelerinin yanında kalacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İstanbul Coşkun Koleji Müdürü Gökhan Altıntaş, “Proje ortağı ülkelerden öğrenci ve öğretmenler, turistik turların yanı sıra eğitim seminerleri ve ülkelerini tanıtan sergiler sunacaklar. Programlarla öğrencilerin Türkiye hakkında birikimi artacak. Öğrenciler Türk gelenek ve göreneklerini birinci elden tanıma olanağı elde edecek ve İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerine gittikten sonra ülkelerine dönecekler. Böyle bir programa İstanbul Coşkun Koleji olarak ev sahipliği yapmak bizi son derece mutlu ediyor.” dedi.

CİHAN

Yorumlar