Ortaöğretim kurumlarının genel durumu değerlendirildi

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mustafa Kışan başkanlığında ortaöğretim kurumlarının genel durumu ele alındı.Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim...

Google Haberlere Abone ol
Ortaöğretim kurumlarının genel durumu değerlendirildi

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mustafa Kışan başkanlığında ortaöğretim kurumlarının genel durumu ele alındı.

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Salim Öztürk, daire başkanlığında görevli Uzman Yardımcısı Emine Akıncı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Burhanettin Elçi, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Ermiş, ilde görev yapan ortaöğretim şube müdürleri ve okul müdürlerinin katıldığı toplantıda, ortaöğretim kurumlarının genel durumu, öğrencilerin devam ve devamsızlık oranları, okullaşma oranı, pansiyon, akademik başarı ve sosyal etkinlikler gibi konular ele alındı.

Ortaöğretim kurumlarının elde edilen başarısına daha fazla katkı, sosyal etkinliklere daha fazla önem verilmesi ve beraberinde akademik başarı için yeni adımların atılmasından söz eden Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mustafa Kışan, okul idarecilerinin yeni yeni çözümler, yeni metotlar geliştirmesi gerektiğini dile getirdi. Sorunları sürekli dile getirmekten öte yeni çözüm yolları aramanın daha faydalı olacağını belirten Kışan, özellikle sosyal etkinlikler konusunda daha aktif çalışmak gerektiğini söyledi.

Okul müdürlerinin mevcut sistem hakkında görüş ve taleplerini dinleyen Kışan, çözüm konusunda da fikirler aldı.

Yorumlar