Miniklere suyun önemini anlattılar

‘Sağlık İçin Su İçin Projesi’ kapsamında Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri düzenlenen etkinlikle ana sınıfı öğrencilerine suyun insan vücudu için önemine dair bilgiler verdiler.5-9 yaş aralığındaki tüm çocuklara...

Google Haberlere Abone ol
Miniklere suyun önemini anlattılar

‘Sağlık İçin Su İçin Projesi’ kapsamında Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri düzenlenen etkinlikle ana sınıfı öğrencilerine suyun insan vücudu için önemine dair bilgiler verdiler.

5-9 yaş aralığındaki tüm çocuklara sağlıklı yaşam bilincini kazandırmak amacıyla hazırlanan ‘Sağlık İçin Su İçin Projesi’ne yönelik bilgilendirmelerde bulunmak üzere Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi personelleri Lal Saran Anaokulu öğrencilerini ziyaret ettiler. Milli eğitim yetkilileri burada öğrencilerle su için önemini anlatan aktiviteler yaptılar ve öğrencilere su dağıttılar. Proje hakkında bilgiler veren, projenin koordinatörü Melike Sevde Kaplan, “Çocuklara erken yaştan itibaren su içme alışkanlığı kazandırmak, yaşamın temel değerlerinin önemini kavratmak ve onların su içmeyi alışkanlık haline getirmelerine yardımcı olmak istiyoruz. Bu kapsamda projemiz boyunca 1 yıl süre ile il merkezindeki tüm anaokulları ve ilkokullarda su içme alışkanlığı kazandırmaya yönelik farkındalık oluşturma faaliyetleri düzenlenmiş ve uygulanmaya başlanmıştır. Bu projede minik öğrenciler gülen gözleriyle ve müthiş enerjileriyle bizlere ilham kaynağı oluyorlar” dedi.

Yorumlar