Beyaz Kule Okulları öğrencileri yeni yılı coşkuyla kutladı

Mersin’de faaliyet gösteren Beyaz Kule Okulları öğrencileri, düzenlenen yeni yıl partisinde doyasıya eğlendi.2018 yılına sayılı günler kala Beyaz Kule Okulları’nda düzenlenen yeni yıl partisinde öğrenciler, müzik ve dans eşliğinde...

Google Haberlere Abone ol
Beyaz Kule Okulları öğrencileri yeni yılı coşkuyla kutladı

Mersin’de faaliyet gösteren Beyaz Kule Okulları öğrencileri, düzenlenen yeni yıl partisinde doyasıya eğlendi.

2018 yılına sayılı günler kala Beyaz Kule Okulları’nda düzenlenen yeni yıl partisinde öğrenciler, müzik ve dans eşliğinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Eğitimin yanında sosyal etkinlikleri de ön planda tutan Beyaz Kule Okulları, yeni yılı coşkuyla karşıladı. Öğrenciler yeni yıl partisinde çeşitli gösteriler sundular.

2018 yılını coşkuyla karşıladıklarını ve her yıl olduğu gibi bu yılda birlik ve beraberlik içerisinde öğrencilerle el ele olduklarını söyleyen Beyaz Kule okulları kurucusu Dilek Benzetsel, "2018 yılını öğrencilerimiz ile birlikte karşıladık. Öğrencilerimizin her biri bizim ailemizin bir parçası ve onlarla 2018 yılını karşılamak bizim için ayrı bir heyecan. Yeni yılın tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. 2018 yılında umut ediyoruz ki, öğrencilerimiz başarılarına başarı katacaktır. Umarız 2018 yılı Türkiye’de eğitimin daha üst seviyelere taşındığı bir yıl olur" dedi.

Yorumlar