Marmaris’in en güzel köpekleri seçildi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bu yıl sekizincisi düzenlenen köpek güzellik yarışmasında, birbirinden güzel ve bakımlı köpekler, dereceye girmek için podyuma çıktı.Marmaris Hayvanları Koruma Derneği tarafından, Günnücek Orman Parkı’nda...

Google Haberlere Abone ol
Marmaris’in en güzel köpekleri seçildi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bu yıl sekizincisi düzenlenen köpek güzellik yarışmasında, birbirinden güzel ve bakımlı köpekler, dereceye girmek için podyuma çıktı.

Marmaris Hayvanları Koruma Derneği tarafından, Günnücek Orman Parkı’nda organize edilen yarışmaya, değişik büyüklük ve cinsteki 35 köpek katıldı. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, sevimli dostlar 4 ayrı kategoride yarıştı. Yüzlerce hayvanseverin izlediği yarışmada, ‘en iyi kıyafet’ kategorisinde ‘Ice’, küçük ırk dalında ‘Fındık’, orta boyda ‘Kristal’, büyük boyda ise ‘Tucker’ adlı köpekler birinciliği kazandı. Dereceye girenlerin sahiplerine mama ve kupa verilirken, organizasyon kapsamında gerçekleştirilen kermesten elde edilen gelirin sahipsiz hayvanlar yararına kullanılacağı açıklandı.

Yorumlar