Seul’de memursuz postahane hizmete sunuldu

Güney Kore’nin başkenti Seul’de memursuz posta hizmetini verecek postaneler açıldı. Güney Kore Posta Genel Müdürlüğü Seul’ün kuzeybatısında yerleşen Gimpo şehrinde memursuz posta hizmeti başlattı.Posta Genel Müdürlüğü’nde bugün...

Google Haberlere Abone ol
Seul’de memursuz postahane hizmete sunuldu

Güney Kore’nin başkenti Seul’de memursuz posta hizmetini verecek postaneler açıldı.

Güney Kore Posta Genel Müdürlüğü Seul’ün kuzeybatısında yerleşen Gimpo şehrinde memursuz posta hizmeti başlattı.

Posta Genel Müdürlüğü’nde bugün yapılan basın toplantısında verilen bilgiye göre, Bilgi ve İletişim Teknolojisi (ICT)’ni uygulamak amacıyla açılan memursuz posta şubesinde mektup veya koli göndermenin yanısıra çeşitli hizmetler de verilecek

Kore Elektronik ve Telekomünikasyon Araştırma Enstitüsü’nin üç yıllık araştırması sonucunda geliştirilen memursuz gişe sistemlerinin bu yıl sonuna kadar beş yerde daha hizmete sunulacağı belirtildi.

Haftanın yedi günü tatilsiz hizmet verecek insansız posta şubesi, sabah 07.00 akşam 11.30 arası kullanıma açık olacak. Yaşlılar ve makinayı kullanmakta zorluk çekenler için ise görüntülü rehberlik hizmetlerinin sunulacağı bildiriliyor.

Memursuz posta şubelerinde posta hizmetinin yanısıra, para çekme ve gönderme gibi çeşitli banka işlemlerininden de yararlana bilineceği kaydedildi.

CİHAN

Yorumlar