Putin’e 2 numarayı sordular

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e yıllık basın toplantısında ülkede 2 numaranın kim olduğu soruldu.

Google Haberlere Abone ol
Putin’e 2 numarayı sordular

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e yıllık basın toplantısında ülkede 2 numaranın kim olduğu soruldu. Bu soru ile kendisinin zor durumda kaldığını ifade eden Putin iki numaralarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Putin, “Komünist lider (Genadi) Zyuganov var. Çok tanınan ve çok oyu olan siyasi bir lider. Birçok fikrine katılmıyorum. (LDPR Başkanı Vladimir) Jirinovski var. Farklı bir yapısı var. Çok mantıklı teklifleri var. (Adaletli Rusya Partisi lideri Sergey) Mironov var. Bir de çok önemli partimiz (Birleşik Rusya lideri ve Başbakan Dmitri) Medvedev var…” açıklamasında bulundu.

Rusya’da çok yeni insanların ortaya çıktığını, muhalefetin oluştuğunu vurgulayan Rus lider, “Yeni gelenler hemen bir numarayı ısırmak ister.
Çok yeni insanlar ortaya çıkıyor. Muhalefet var. Yeni gelenler hemen bir numarayı ısırmak ister. Çünkü böylelikle kendisine karşı olan ilgiyi artırmış olur. Bunu yaparken ama dikkatli olmak lazım. Ülkemizde bir çok yeni siyasetçi var. Kendisini sadece siyasetçi olarak görmüyorlar, bir numara olarak da görüyorlar. Yani birinci olan kim belli değil. Bence dikkatli olmamız lazım. Halefim konusunda ise diyecek bir şeyim yok.” ifadelerini kullandı.

İSKENDER FÜZELERİ FÜZE KALKANINA CEVAP

Rusya’nın ABD öncülüğünde devam eden füze kalkanına cevap olarak İskender füzelerinin Kalingrad’a yerleştirilmesini değerlendiren Putin, “Bu en etkili olan ya da tek alternatif cevap değil. Çevremizde olan tehditlere karşı bir cevap. İskender füzelerinin kendi segmentinde en etkili silah olduğunu söyleyebilirim.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar