Netanyahu'dan Filistinlilere hakaret

İsrail Başkanı Netanyahu, ördükleri tel ve beton duvarları savunmak için yaptığı konuşmada, "Yaratıkları dışarıda tutmak için örüyoruz" ifadelerini kullanarak Filistin halkına hakaretlerde bulundu

Google Haberlere Abone ol
Netanyahu'dan Filistinlilere hakaret

Son Haberler

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, işgal ettikleri topraklarda ördükleri tel örgüler ile kurdukları duvarları savunmak için Filistinlilere hakaretlerde bulundu. Duvarın haklılığını savunmak için yaptığı konuşmada, 'yaratıklardan korunmak için' ifadesini kullanan İsrail Başbakanı Netanyahu, farklı önlemler için çalıştıklarını da söyledi.

Sputnik’in haberine göre "Bana, bütün bir ülkeyi çitler ve engellerle mi çevrelemek istiyorsun" diye soracaklar ifadelerini kullanan Netanyahu, "Cevabım, tartışmaya açık olmayan bir şekide evet" dedi. Projenin milyonlarca şekele mal olacağını söyleyen Başbakan, bu paranın yıllar içinde ödeneceğini belirtti.

Netanyahu, çitlerin altından tünel kazılması durumunda İsrail'in ne tepki vereceği sorusuna ise, "Burada size söyleyemeyeceğim başka önlemler de alıyoruz" cevabını verdi.

Yorumlar