La Liga şampiyonu Nou Camp’ta belli olacak

İspanya La Liga’da şampiyonluk mücadelesi veren Atletico Madrid ve Barcelona 37. haftayı beraberlikle kapattı. Celta Vigo’ya 2-0 kaybeden Real Madrid, şampiyonluk şansını matematiksel olarak bitirdi.Malaga’yı ağırlayan Atletico, 65. dakikada...

Google Haberlere Abone ol
La Liga şampiyonu Nou Camp’ta belli olacak

İspanya La Liga’da şampiyonluk mücadelesi veren Atletico Madrid ve Barcelona 37. haftayı beraberlikle kapattı. Celta Vigo’ya 2-0 kaybeden Real Madrid, şampiyonluk şansını matematiksel olarak bitirdi.

Malaga’yı ağırlayan Atletico, 65. dakikada Samuel’in golüyle 0-1 geriye düştüğü maçın 74. dakikasında Alderweireld ile beraberliği buldu. Maç 1-1’lik sonuçla biterken, 89 puana yükselen Atletico Madrid’in şampiyon olabilmesi için Barcelona karşısında beraberlik alması yetiyor.

70 dakika sahada kalan milli yıldız Arda Turan yerini Diego Ribas’a bıraktı. Brezilyalı oyuncu 88. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı ve son maçta oynama şansını kaybetti. Elche’ye konuk olan Barcelona ise 0-0 berabere kaldı. 86 puana ulaşan Barcelona’nın şampiyonluğu, kendi evinde Atletico Madrid’i yenmesine bağlı.

CİHAN

Yorumlar