Küçük Yağmur'un ölümünün ardından anne ve babası tutuklandı

Almanya'nın Hamburg şehrinde Çarşamba sabahı şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 3 yaşındaki Yağmur’un otopsi sonuçlarına göre karaciğerinin yırtılması sonucu iç kanama geçirdiği, tüm vücudunun yara bere içinde olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Küçük Yağmur'un ölümünün ardından anne ve babası tutuklandı

Almanya'nın Hamburg şehrinde Çarşamba sabahı şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 3 yaşındaki Yağmur’un otopsi sonuçlarına göre karaciğerinin yırtılması sonucu iç kanama geçirdiği, tüm vücudunun yara bere içinde olduğu ortaya çıktı. 25 yaşındaki baba cinayet, 26 yaşındaki anne ise ölümle sonuçlanan yaralama ve ihmal suçlarından tutuklandı.

Yağmur’un bu şekilde ölmesi başta Türk ve Almanlar olmak üzere büyük üzüntüye sebep olurken, Yağmur’un yaşadığı evin önüne sevenleri çiçekler bırakarak mum yaktı.

NDR’nin polisten edindiği bilgiye göre baba daha önce uyuşturucu, hırsızlık ve yaralama suçlarına karışmış. Hamburg Mitte Belediye Başkanı Andy Grote ise Yağmur’un daha önce zaman zaman farklı gençlik daireleri tarafından alınarak bakıcı aileye verildiğini belirtti.

Bakıcı ailede olan ancak ailesi ile de görüşen Yağmur’un bu yılın başında beyin travması geçirdiğini ancak nasıl olduğunun tespit edilemediğini kaydeden Grote, Yağmur’un Ağustos ayının birinden itibaren yenide ailesine verildiğini, çocuğun evde kalmasında bir tehlike şüphesi bulunmadığını belirtti.

Olayın ardından Hamburg Eyalet Meclisi Aile Komisyonu Pazartesi acil toplanma kararı alırken,Hıristiyan Demokratik Birlik ve Yeşiller partileri, olayın bir an önce sonuçlandırılmasını istedi. Yağmur’un ölümü ile ilgili soruşturma geniş çaplı devam ediyor. CİHAN

Yorumlar