Kremlin internet sitesine hacker saldırısı

Kremlin’in resmi internet sayfasına hacker saldırısı yapıldı. Konuyla ilgili Rus basınına konuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in basın sözcüsü Dmitri Peskov, “Bugün sabah saatlerinden itibaren Kremlin sitesine hacker saldırıları yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kremlin internet sitesine hacker saldırısı

Kremlin’in resmi internet sayfasına hacker saldırısı yapıldı. Konuyla ilgili Rus basınına konuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in basın sözcüsü Dmitri Peskov, “Bugün sabah saatlerinden itibaren Kremlin sitesine hacker saldırıları yapıldı. Kısmen devam ediyor. Devlet Başkanı’nın internet sayfasını korumak için gereken tüm önlemler alınmakta.” bilgisini verdi.

Hangi ülkeden saldırı yapıldığı ile ilgili soruya yanıt veren Peskov, “Bu saldırı herhangi bir ülkenin topraklarından yapılabilir. Ama bu saldırının, o ülkeler tarafından yapıldığı anlamına gelmez.” dedi.
Mayıs 2012’de de Putin’in yeni göreve başlamasının ardından Kremlin’in resmi internet sayfasına hacker saldırısı yapılmıştı.
Rusya Merkez Bankası da sabah saatlerinde sitelerine bir saldırı olduğunu, 1 saat kadar çalışmadığını kaydetti. Saldırının hangi merkezden yapıldığı ise bilinmiyor. CİHAN

Yorumlar