KATİAD, Türk işadamlarını iftar yemeğinde biraraya getirdi

Kazakistan - Türkiye İş Adamları Derneği’nin (KATİAD) her yıl gelenekselleşen iftar yemeğine bu sene de çok sayıda seçkin davetli katıldı.Ankara Oteli’nin Bala Salonu’nda verilen iftar yemeğine TC. Almatı Başkonsolosu Suphi Atan, Konsolosluk...

Google Haberlere Abone ol
KATİAD, Türk işadamlarını iftar yemeğinde biraraya getirdi

Kazakistan - Türkiye İş Adamları Derneği’nin (KATİAD) her yıl gelenekselleşen iftar yemeğine bu sene de çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Ankara Oteli’nin Bala Salonu’nda verilen iftar yemeğine TC. Almatı Başkonsolosu Suphi Atan, Konsolosluk çalışanları, Kazak-Türk Eğitim Vakfı (KATEV) Başkanı Mesut Ata, KATİAD Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Almatı Başkonoslosu Suphi Atan, Kazakistan’da bulunan Türk işadamlarının birlik ve beraberliğine dikkat çekerek, KATİAD çatısı altında hareket etmenin önemine dikkat çekti.

KATİAD’ın Kazakistan’da bulunan iş dünyasının en önemli sembollerinden biri olduğunun altını çizen Başkonsolos, işadamlarının KATİAD çatısında altında bir araya gelerek faaliyetlerine devam etmeleri gerektiğini belirtti. CİHAN

Yorumlar