Kadın, Uyuya Kalan Sevgilisine Tecavüz Etti

Adam, 'Sevgilim uyurken bana tecavüz etti' diyerek mahkemeye başvurdu. Yargıç ise 'Belki de hoşuna gitti ve rüyada olduğunu sandı' diyerek şikayeti geri çevirdi.

Google Haberlere Abone ol
Kadın, Uyuya Kalan Sevgilisine Tecavüz Etti

Almanya'da uyurken sevgilisinin tecavüzüne uğradığını iddia ederek mahkemeye başvuran adama şok.Thomas adıyla anılan 49 yaşındaki adam, mahkemedeki ifadesinde evinde kanepede uyandığında 'sevgilisini üstünde bulduğunu' söyledi. Thomas, 'Kısırlaştırma operasyonu geçirdiğinden buyana bayan üstte olduğunda canının yandığını' da sözlerine ekledi.

'DAHA ÖNCE BÖYLE DAVA GÖRMEDİM'

Duruşma sırasında şaşkınlığını gizleyemeyen Yargıç Leberecht Staupe, 'İtiraf etmeliyim ki böyle bir dava görmedim' diyerek şunu söyledi: 'Cinsel meselelerde genelde sanık sandalyesinde beyler oturur.'

'KİMSENİN CANINI YAKMAMIŞTIM'

Haberde Cecelia şekilde anılan 39 yaşındaki bayan ise bu nedenden dolayı mahkemeye düşeceğini asla düşünemeyeceğini belirterek, 'Ben daha evvela kimseyle; kilerde, balkonda, bu kadar sevişmedim. Fakat kimsenin de canı yanmamıştı' dedi.

Kararını açıklayan Yargıç Staupe ise 'Belki de hoşuna gitti ve rüyada olduğunu sandı' diyerek Thomas'ın şikâyetini art çevirdi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar