İsrail askerleri 2 Filistinliyi yaraladı

İsrail askerleri, 2 Filistinliyi yaraladı 2'sini gözaltına aldı

Google Haberlere Abone ol
İsrail askerleri 2 Filistinliyi yaraladı
Filistin'in Nablus ve Ramallah kentlerinde yaşanan şiddet olaylarında 1 kadının hayatını kaybettiği, 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

Nablus Valisi Ekrem er-Recub, yerel bir radyoya yaptığı açıklamada, Nablus kentindeki Eski Belde'de silahlı bir grubun valilik binasına ateş açtığını belirtti.

Recub, güvenlik güçleri ve kimliği henüz belirlenemeyen saldırganlar arasında çıkan çatışmada Hilda el-Esta (39) isimli bir kadının öldüğünü, güvenlik güçlerinden de 3 kişinin yaralandığını ifade etti.

İsrail askerleri 2 Filistinliyi yaraladı

Ramallah'ta İsrail askerleri ile Filistinliler arasında çıkan olaylarda 2 Filistinlinin yaralandığı, 2'sinin de gözaltına alındığı kaydedildi.

Sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Ramallah'ın merkezinde meydana gelen olaylarda 2 Filistinli plastik mermilerle vuruldu. Yaralı Filistinlilere olay yerinde müdahale edildiği aktarıldı.

Öte yandan İsrail askerleri, Filistin Ulusal Girişim Komitesinin Ramallah'taki ofisine baskın düzenledi. Baskın sırasında çıkan arbedede 2 Filistinli, İsrail askerlerince gözaltına alındı.

Yorumlar